Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

ZOA ontvangt €49.000 van Amicitia reizen

Op maandag 8 april kwam een grote groep ondernemers, onze ZOA Business Ambassadors, samen op ons kantoor in Apeldoorn. Het was een avond vol inspiratie, ontmoeting en horen over de voortgang van de door hen gesteunde projecten. Onze landendirecteuren waren in Nederland, dus men hoorde uit eerste hand de laatste ontwikkelingen. Wij kijken er met een positief gevoel op terug. 

Veel van onze zakelijke donoren houden ook acties in hun netwerk. Zo ook Cees van Pelt van Amicitia Reizen. Op de door hen georganiseerde reizen wordt onder de reizigers gecollecteerd voor een project van ZOA. In de afgelopen jaren haalden ze in totaal maar liefst €79.000 op! Op 8 april overhandigde Cees symbolisch de opbrengsten van 2017 en 2018 aan onze directeur Chris Lukkien.

Cees van Pelt: “Wij zijn zo rijk gezegend dat we zelfs één of meerdere keren per jaar op vakantie gaan. Vergeleken met andere delen van de wereld leven wij hier in ongekende luxe. Onze overvloed mogen we delen met mensen in de knel. Daarom organiseer ik deze collectes onder onze reizigers. De opbrengst vertrouw ik met een gerust hart aan ZOA toe. Enerzijds omdat de unieke ZOA methode van Hulp, Hoop en Herstel mij enorm aanspreekt. Anderzijds omdat ik weet dat het geld ook werkelijk optimaal besteedt wordt en ten goede komt aan de mensen daar.”

Bent u een succesvol ondernemer en wilt u ook samen met ZOA werken aan een zelfredzaam bestaan voor kwetsbare mensen wereldwijd en daarbij uw zakelijk netwerk inzetten? We komen graag met u in contact! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Visscher, Manager Zakelijke Relaties (m.visscher@zoa.ngo / 0621577311)

ZOA ontvangt €49.000 van Amicitia reizen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV