Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zeeuws Heldenfonds stelt opnieuw geld beschikbaar

Zeeuwse sociale projecten kunnen tot eind 2022 een beroep doen op het Zeeuws Heldenfonds. De Provincie Zeeland, Vereniging Zeeuwse Gemeenten (VZG) en het Oranje Fonds hebben de samenwerking vandaag verlengd en opnieuw geld beschikbaar gesteld.

De Provincie Zeeland stelt voor de komende jaren een bedrag van 75.000 euro beschikbaar. Alle Zeeuwse gemeenten leveren samen een bijdrage van 50.000 euro. Het Oranje Fonds zal minimaal de totale inbreng verdubbelen.

Ontmoeting en verbinding

Het Zeeuws Heldenfonds wil Zeeuwen stimuleren om samen actief te zijn en dingen te doen voor hun dorp of stad. Sinds de oprichting in 2018 hebben 38 Zeeuwse initiatieven een toekenning gekregen. Zo kregen dorps- en gemeenschapshuizen in onder andere Ossenisse, Biggekerke, Kloetinge, ’s-Heer Hendrikskinderen en Westdorpe een bijdrage, zodat zij ontmoeting en verbinding in de buurt mogelijk konden blijven maken. Ook kregen organisaties als Present Terneuzen, Hulst voor Elkaar en Hersteltalent steun. Daardoor konden zij zich tijdens de coronacrisis blijven inzetten voor kwetsbare mensen in de samenleving.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van het Oranje Fonds:

https://www.oranjefonds.nl/nieuws/zeeuws-heldenfonds-stelt-opnieuw-geld-beschikbaar

Zeeuws Heldenfonds stelt opnieuw geld beschikbaar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV