Meer weten? informatie@fondsen.org

Word donateur en ontvang boek van Gert-Jan

Wij werken aan een wereld waarin mensen met een handicap een eerlijke kans krijgen op gezondheidszorg, onderwijs en werk. Zo is het leven van Gloriose ingrijpend veranderd nadat ze een baan kreeg:

”Mijn been is geamputeerd tijdens een kankeroperatie. Via het EmployAble programma leer ik om schoenmaker te worden. Schoenmakerij was al mijn passie sinds ik klein was. Voordat ik naar het trainingscentrum kwam, lachten mensen me uit en ik had het gevoel dat ze mij haatten. Ze noemden mij kreupele en zeiden dat ik nutteloos was. Nu ze mij zien leren, behandelen ze mij als een gelijke vrouw. Ze vinden me leuk. Ze kijken nu anders naar me dan voorheen. Ik heb hoop voor de toekomst en geloof dat ik een belangrijk persoon word. ”

Help je mee? Word vaste donateur en ontvang deze maand het boek van onze ambassadeur Gert-Jan Segers.

Delen:

Categorieen

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633