Meer weten? informatie@fondsen.org

Wens dagbesteding op Het Westerhonk gaat in vervulling

Dat overkwam Anneke (59) bij dagbesteding Beschermd Werken. Zij ontving namens het personeel van deze kringloopwinkel een waardebon van maar liefst € 50 om te besteden voor de cliënten van Het Westerhonk. Wauw. Als je bedenkt dat de meeste tweedehands spullen voor een klein bedrag worden aangeboden, dan krijg je veel keuzes en je handen vol… En zo was het ook voor Christa en Meng!

Zij doen met zes andere cliënten nuttig werk bij de dagbesteding waar Anneke en Hélène hen begeleiden. Voor hun pauzes en in hun eigen werkkamer mochten zij zelf de waardebon verzilveren. Christa is gek op elfjes en vlinders en kon dus haar geluk niet op toen zij het kastje zag en een hanger met die afbeeldingen. En ze koos een cd want zij zit op dansen. En Meng liep gelijk naar de autoboekjes, de puzzels en wil graag nog slimmer worden door leerzame spellen. 

Ook hun werkgenootjes in de leeftijd van 21 tot 60 jaar hadden wensen doorgegeven. Dus ze kozen zonnebrillen, een voetbal, tasjes en vooral veel knutselspulletjes zoals strijkkralen in alle kleuren en een strijkijzer en ministrijkplank. De begeleiders gingen voor kussens, een dienblad, een Senseo en koffiemokken voor de gezamenlijke ruimte. Wat een leuk uitstapje! Het top-team van Stichting Kringloop Maasdijk super bedankt!  
#goedleven #mooiwerk

Categorieen

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633