WeBuildHomes doneert 10.000 Euro

webuildhomes-doneert-10000-euro-aan-stichting-homeplan.605966.jpg

Marike van Seeters en Peter Slootweg van Stichting HomePlan nemen de cheque van WeBuildHomes in ontvangst

Projectontwikkelaar WeBuildHomes heeft een donatie van 10.000 Euro gedaan aan Stichting HomePlan. Managing Director Gawein Minks overhandigde gisterenmiddag de cheque. Hiermee draagt de ontwikkelaar direct bij aan een huis, een thuis en een toekomst voor de allerarmsten.

WeBuildHomes

Projectontwikkelaar WeBuildHomes werkt volgens een bijzonder concept. Wanneer grond is toegewezen kan de koper zelf zijn of haar droomhuis kiezen. Deze komt uit een collectie die door de gemeente, ontwikkelaar of corporatie is samengesteld. Kopers kunnen hierna zelf hun wens personaliseren. Dit kunnen indelingen zijn, maar ook bijvoorbeeld gevelmateriaal. Zo worden verschillende smaken afgewisseld en ontstaat een afwisselend straatbeeld.

Elke straat een donatie

Naast een afwisselend straatbeeld wil WeBuildHomes bijdragen aan de behuizing van de allerarmsten. De projectontwikkelaar is al jaren bouwer op maat van HomePlan. Het doel van het bedrijf is om bij elke opgeleverde straat een huis te bouwen aan de andere kant van de wereld. Met realisaties van straten in Den Haag, Enschede en eind 2019 ook Aalsmeer werd 10.000 Euro gereserveerd. Met de overhandiging van de cheque heeft WeBuildHomes haar missie direct kracht kunnen geven.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN