Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wat kan ik doen voor vluchtelingen die er alleen voor staan?

Deze maand willen we je aandacht vragen voor alle vluchtelingen die vergeten dreigen te worden. Bijvoorbeeld Farah uit Jemen, Edina uit Zuid-Soedan en miljoenen andere vluchtelingen. Maar wat kan jij doen om te zorgen dat zij niet vergeten worden?

Bij ZOA merken we dat onze aanwezigheid in de gebieden mensen veel meer biedt dan alleen de praktische hulp. Het geeft hen ook hoop voor de toekomst. Landendirecteur Corine uit Jemen vertelt: “Als je een gift doet, geef je niet alleen het voedsel of materiaal dat zo hard nodig is. Je laat de mensen hier ook weten en voelen dat zij niét vergeten worden.” Wil jij ons helpen dit waar te maken? Van jouw gift kunnen we bijvoorbeeld de volgende dingen doen:

Wat kan ik doen voor vluchtelingen die er alleen voor staan?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.