Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vrijwilliger in Amsterdam: lekkerbekjes, kunstliefhebbers en hondenbaasjes gezocht

Lijkt het jou leuk om samen met een Amsterdamse oudere leuke momenten te beleven? Lees dan snel verder!

In het afgelopen jaar hebben wij samen met onze vrijwilligers meer dan 1000 ouderen geïnterviewd. In de rondreizende tijdmachine brachten we de geuren, kleuren, geluiden en herinneringen van de jaren 60 terug bij de ouderen. Vervolgens vroegen we: “Wat zou u op dit moment nog willen doen?” De antwoorden waren net zo verschillend als de levens waar ze ons over vertelden. Een ding hadden ze gemeen: het zijn de kleine dingen die het ‘m doen: haring happen op de markt, kijken naar een oude film, een dansje op Elvis of het bespreken van de actualiteit.

Tijd voor actie! Voor de bewoners van De Gooyer in Amsterdam Oost zijn we op zoek naar enthousiaste maatjes. Ben jij die kunstenaar, museumbezoeker, hondenbezitter, muziekfanaat of bak jij graag een vis met een pondje boter? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zie je een activiteit die je aanspreekt en wil jij wat voor een ander betekenen als vrijwilliger? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met je op!

Lekkerbekje gezocht
Een bewoonster van De Gooyer weet nog precies hoe ze de vis vroeger bakte; in een laagje olie en vervolgens met een pondje boter. Heerlijk; tong of schol met aardappels en groente. Het liefst at ze de vis met haar handen. Ben jij het lekkerbekje dat binnenkort samen met haar een visje op de markt haalt, ‘m ouderwets opbakt en heerlijk samen smult? Reageer dan snel!

Plaatje draaien
Are you lonesome tonight? Met een beetje geluk breng je de avond samen door bij de platenspeler! Deze dame is gek op Elvis. Ze begint te stralen als ze over hem spreekt. Hoe kan het ook anders: zo’n man, zulke heupen, dijk van een stem. Ben jij ook fan van (the king of) rock ‘n roll en wil jij samen met deze bewoonster een plaatje draaien? It’s now or never!

Hondenliefhebber
Deze mevrouw is gek op honden. Ze mist de dieren in het huis. De gezelligheid, het blokje om met de hond, de verzorging. Kom jij gezellig op bezoek met je trouwe viervoeter?

Frisse neus
Meerdere bewoners in De Gooyer houden van wandelen. Even lekker naar buiten, een frisse neus halen. Veel mensen hebben daar een klein beetje hulp bij nodig. Een sterke arm, een luisterend oor, een rolstoel-duwer. Daarom zijn we op zoek naar wandelmaatjes. Hou jij ook zo van de buitenlucht? Trek je wandelschoenen maar vast aan!

Kunstliefhebber
Beeldhouwen, olieverven, kunst bespreken en schilderen. Deze man is een artistiekeling pur sang. Hij bezoekt graag het Cobramuseum in Amstelveen. Bewonder jij binnenkort samen met hem de meesterwerken van Karel Appel, Corneille en Lucebert? Reageer nu!

Contactformulier

[contact-form-7]

Vrijwilliger in Amsterdam: lekkerbekjes, kunstliefhebbers en hondenbaasjes gezocht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Bartimeus Fonds
fondsen.org

Geluksmomenten

Bartiméus Fonds ambassadeur Marjolein van den Broek neemt je mee in haar leven. Marjolein is getrouwd en heeft twee kinderen. Vijf jaar geleden werd ze

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV