Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vriend van de Maand – Janny Bouwman

December is een maand van gezelligheid en lekker (en te veel) eten. Wij hebben een nieuwe vriend van de maand gekozen die vele huishoudens heeft geholpen aan heerlijke worsten om elke maaltijd te veranderen in een feestmaal. De vriend van de maand is… Janny Bouwman. 

Janny Bouwman

Janny Bouwman is de moeder van onze secretaris Angeline en een ontzettende hulp voor de stichting. Janny is naast activiteitenvrijwilliger voor Mavuvu een parttime activiteitenbegeleider in een verzorgingshuis, organiseert winter fairs en is rayonhoofd van meedere collecte’s. Je kan dus wel zeggen dat ze een erg behulpzaam persoon is. We zijn dan ook heel erg blij dat ze een van onze vrijwilligers is.  

We hebben haar gevraagd waarom ze zich voor ons inzet: “deze stichting spreekt mij aan omdat er hulp wordt geboden aan jongeren die verslaafd zijn om hen een betere toekomst te bieden. Ik probeer mijn steentje bij te dragen als een van de vrijwilligers. Hier in het mooie Appel en Nijkerk organiseer ik samen met Angeline de worstenactie.” De worstenactie is al een aantal jaren een succes, zoals de laatste actie die wel 925,25 heeft opgehaald! “De worsten zijn heerlijk!” 

“Mijn hoop voor Stichting Mavuvu is dat het ze gaat lukken om het behandelcentrum spoedig te kunnen openen en dat er veel jongeren gebruik van kunnen maken.”  Wij delen die hoop. Maar de bouw gaat spoedig en het ziet er allemaal goed uit. 

“Ik wens Mavuvu veel succes met hun geweldig initiatief om wat voor jongeren te kunnen betekenen. Het gaat jullie zeker lukken!” 

Bedankt

Bedankt Janny voor jouw inzet en voor hoeveel geld je al voor ons hebt kunnen ophalen. 

Het bericht Vriend van de Maand – Janny Bouwman verscheen eerst op Mavuvu.

Vriend van de Maand – Janny Bouwman

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV