Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vriend van de Maand – Jairo da Costa

Een maand waarin het gaat om liefde en steun, hebben we voor de Vriend van de Maand iemand gekozen die altijd een stille steun is voor het bestuur en de stichting. De vriend van de maand februari is: Jairo da Costa.

Jairo da Costa

Jairo is een 36-jarige Braziliaan en is professor in productontwerpen. Jairo is getrouwd met Steffie, zij is onderdeel van het Mavuvu team. “Ik heb ontzettend respect voor Sharlon en haar team voor wat ze wil opzetten in Malawi. Er is veel jeugd met verslavingsproblemen in Malawi.” Jairo is vaak aanwezig om video’s of foto’s te maken van evenementen, zo heeft hij alle foto’s gemaakt van beide Zumba acties en heeft meerdere keren geld gedoneerd. “Het voelt altijd goed om iets te kunnen doen voor een goed doel, en het mooiste is nog om mijn vrouw en haar beste vriendin Sharlon te kunnen helpen.”

Jairo en Steffie zullen over een week gaan verhuizen naar Brazilië. “We hebben al eerder ver weg gewoond en ook daar hebben we Mavuvu kunnen steunen. Dit gaan we in Brazilië gewoon doorzetten. Steffie zal vast wel weer een Zumba evenement organiseren en dan help ik haar graag door weer foto’s en video’s te maken.”

Word jij ook vriend van de stichting?

Wil jij ons ook helpen? Dit kan financieel, maar zoals je leest, kan je ons ook op andere fronten helpen. Elke euro telt, elk goed woordje telt. Veel mensen denken dat ze tijd of geld nodig hebben om een stichting te helpen. Maar er is zoveel meer wat je kan doen, hier een klein lijstje met ideetjes:

  • Deel onze social media posts
  • Vertel een collega/vriend(in) over Mavuvu
  • Like of reageer op onze social media posts
  • Doneer je ‘scheldpot’ aan Mavuvu

 

Het bericht Vriend van de Maand – Jairo da Costa verscheen eerst op Mavuvu.

Vriend van de Maand – Jairo da Costa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV