Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voor het eerst oeverzwaluwen bij Tij

Natuurmonumenten

Hoewel Tij de afgelopen maanden voor bezoekers gesloten was, zat de natuur zeker niet stil. Dit voorjaar werd voor het eerst de oeverzwaluwwand in gebruik genomen.

Bij de aanleg van het vogelobservatorium Tij in Stellendam is aan de buitenzijde van de tunnel een oeverzwaluwwand aangelegd. Vorig jaar waren er nog maar weinig vogels te zien bij deze nestkasten. Dit jaar was het een komen en gaan van oeverzwaluwen in de gaten. Onze boswachter Jan de Roon legde het in- en uitvliegen mooi vast vanuit de tunnel.

Vanaf zaterdag 5 september is het weer mogelijk om Tij te bezoeken. Kijk voor meer informatie bij https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/scheelhoek/nieuws/vogelobservatorium-tij-vanaf-5-september-weer-open

Dit bericht is afkomstig van de website van Natuurmonumenten:

https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/scheelhoek/nieuws/voor-het-eerst-oeverzwaluwen-bij-tij

Voor het eerst oeverzwaluwen bij Tij

Natuurmonumenten

Natuur, Milieu en Dieren
Schaep en Burgh, Noordereinde 60, 1243 JJ, 's-Graveland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV