Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Viktor&Rolf jurk aangekocht voor Boijmans

Schenking

Voor het initiatief H+F Fashion on the Edge schonk Nefkens al eerder Viktor&Rolf werken aan het museum in Rotterdam, bijvoorbeeld de beroemde ‘Coral Dress’ van ‘Cutting Edge Couture’ collectie uit 2010, ‘The DREAM ON’-jas uit de NO collectie van winter 2008/09, of de drie ‘Van Gogh Girls’ uit de haute couture zomercollectie van 2015. Het merendeel van deze bijzondere kledingstukken werden door Museum Boijmans Van Beuningen in 2018 nog uitgeleend aan buur-museum Kunsthal voor een succesvolle overzichtstentoonstelling van het wereldberoemde Nederlandse ontwerpersduo. Hoewel de geschonken Viktor&Rolf werken momenteel niet tentoongesteld worden, zijn de stukken in 2021 te zien in Depot Boijmans Van Beuningen, dat dan de deuren opent.

Viktor&Rolf jurk aangekocht voor Boijmans

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV