Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

“Vessel taking water”

KNRM

“Vessel taking water”. Vanmorgen is de Alida ingezet na een alarmering door het Kustwachtcentrum Den Helder. In stormachtige condities, windkracht 8 met uitschieters naar 10, werd rond het middaguur uitgevaren richting Makkum. Na ter plaatse te zijn gekomen heeft de Alida 4 opvarenden en een hond van boord genomen van een schip dat water maakte. De opvarenden zijn veilig naar het sluizencomplex Kornwerderzand overgebracht. Twee man bleven aan boord achter. Na de redding hebben we uitgebreid het nieuws gehaald. Onder andere het NOS radio journaal, NOS journaal, Omroep Fryslan en Leeuwarder Courant  hebben aan de redding aandacht besteed. Later vanmiddag heeft SBS6 in Hindeloopen, Mark Bax geïnterviewd.  Vanavond om 22.30 uur bij SBS6 Hart van Nederland “in het nieuws”!

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van de KNRM:

https://www.knrm.nl/nieuws/knrm-reddingstation-hindeloopen/vessel-taking-water

“Vessel taking water”

KNRM

Mensen in nood
KNRM Hoofdkantoor, Haringkade, IJmuiden, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV