Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Veiling op Nuenens College

Het Nuenens College heeft in de week van 23 april geld ingezameld voor een bouwproject in El Paraíso, Nicaragua, waar in mei een netwerkgroep uit Nuenen met HomePlan zal gaan bouwen voor de allerarmsten. Zo organiseerden de leerlingen onder andere een veiling waarvan de opbrengst van ruim € 3.000 volledig ten goede komt aan het HomePlan project.

De vmbo-scholieren hebben lampjes, schilderijtjes, kruidenrekjes, bloempotten, bloemstukken en sleutelhangers gemaakt die afgelopen woensdagavond werden geveild. Ook de Nuenense middenstand werkte mee aan de veiling. Zo kon er geboden worden op een minuut gratis winkelen, een rondvlucht boven Nuenen, fitnessabonnementen, een verzorgde barbecue en dinerbonnen van diverse restaurants. Dankjewel voor deze bijzondere actie!

Lees hier het volledige nieuwsitem dat online verscheen in het Eindhovens Dagblad.

Veiling op Nuenens College

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.