Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Veilig werken op Het Westerhonk

Bij de academie voor Zelfstandigheid kunnen cliënten van Het Westerhonk de opleiding Start Werk & Blijf Veilig (SWB) volgen. Vier gecertificeerde trainers begeleiden hen daarin. Deze opleiding bidet twee trainingen genaamd: ‘Start Veilig’ en ‘Basis SWB’.

Start Veilig is speciaal voor mensen die moeite hebben om hun VCA-diploma te halen. De training is gebaseerd op een innovatief e-learning programma waar iedereen op zijn of haar eigen niveau leert en examen doet. De werkgever kan de deelnemer volgen en zien waar hij of zij staat. Het programma is naast het opdoen van kennis, vooral gericht op het ontwikkelen van veiligheidsbewustwording en –gedrag. Ben je geslaagd, dan krijg je een veiligheidsdiploma en een persoonlijk pasje. Met dit pasje mag je laag risicovol werk uitvoeren.

De cliënten die de training ‘Basis SWB’ volgen krijgen een persoonlijk portfolio. De training kent drie niveaus en bevat voor de deelnemers herkenbare en praktische onderwerpen. Het aantal vragen en foto’s bepalen het onderscheid per niveau.

Vijf cliënten, werkzaam bij de ECO-street, Terrein & Groen en Duinboerderij Willemshoeve, hebben de training ‘Start Veilig’ al met succes afgerond. Wat zijn we trots op deze kanjers! Zij zijn zich bewust van de risico’s die bepaalde werkzaamheden met zich meebrengen en werken veilig.

De trainers van de academie nodigen andere cilënten, die in hun werk met veiligheid en gezondheid te maken hebben van harte uit om deze opleiding te volgen. Voor meer informatie over Start Werk & Blijf Veilig kun je contact opnemen met de academie voor Zelfstandigheid via academie.monster@sheerenloo.nl of kijk op www.startwerkblijfveilig.nl.

Veilig werken op Het Westerhonk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Bartimeus Fonds
fondsen.org

Geluksmomenten

Bartiméus Fonds ambassadeur Marjolein van den Broek neemt je mee in haar leven. Marjolein is getrouwd en heeft twee kinderen. Vijf jaar geleden werd ze

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV