Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vanaf 11 mei: Visio Revalidatie & Advies herstart dienstverlening op 1,5 meter

De Visio Revalidatie & Advies-locaties en Visio Het Loo Erf herstarten vanaf maandag 13 mei de dienstverlening op 1,5 meter. Dit in navolging op de door premier Rutte op 6 mei aangekondigde versoepeling in het coronabeleid. Hierbij staat de veiligheid van onze cliënten en medewerkers voorop.

Algemene hygiënerichtlijnen

We volgen de richtlijnen zoals afgegeven door de regering en het RIVM:

  • We zien op locatie of thuis uitsluitend cliënten zonder COVID-19-symptomen
  • Waar mogelijk verlenen wij zorg op afstand, indien noodzakelijk doen we dat op een Visio-locatie of bij u thuis
  • Op de locaties zijn maatregelen getroffen om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Er zijn looproutes aangebracht en er is desinfecterende handgel aanwezig
  • Als zorgverlening op kortere afstand plaatsvindt, weten de Visio-medewerkers hoe ze de risico’s moeten inschatten en hoe ze de cliënt op een verantwoorde manier kunnen helpen
  • Visio Het Loo Erf gaat gefaseerd open. We starten op 13 mei met twintig cliënten. Dit bouwen de komende weken verder op. Cliënten die niet op de locatie starten, ontvangen zorg op afstand.

Check op COVID-symptomen bij cliënt

Voorafgaand aan ieder consult wordt neemt de Visio-behandelaar een vragenlijst met de cliënt door om te checken of hij/zij (of zijn huisgenoten) een of meerdere COVID-19-symptomen heeft. Dit doen we bij het bevestigen van de afspraak én bij het betreden van de Visio-locatie. Pas na een negatief antwoord op alle vragen kan de cliënt bij Visio (of tijdens een huisbezoek) gezien worden.

Cliënten worden door Visio benaderd

Visio-medewerkers bellen zelf cliënten voor een afspraak voor behandeling of begeleiding. Ook informeren wij hen over de afspraken en regels op die locatie. Als de cliënt of ouder zich niet vertrouwd voelt om naar Visio te laten gaan, blijft hij thuis.

Op iedere locatie hangen posters over de richtlijnen binnen Visio.

We zijn verheugd met de versoepeling van de coronamaatregelen waardoor we cliënten weer volop kunnen ondersteunen en behandelen.

Vanaf 11 mei: Visio Revalidatie & Advies herstart dienstverlening op 1,5 meter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV