Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vakantiehuis De Weyert in Rockanje klaar voor ontvangst

Vakantiehuis De Weyert in Rockanje is na een grondige opknapbeurt weer klaar voor de ontvangst van mensen met een zorgbehoefte en hun familie en vrienden. Door de vele voorzieningen die zijn aangebracht voor mindervaliden is het huis toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie: voor jong en oud, en families die zich niet willen laten belemmeren door een beperking.  

Markering lustrumjaar
De renovatie van De Weyert was een van de activiteiten waarmee Sint Laurensfonds het lustrumjaar 2016 heeft gemarkeerd. Vorig jaar bestond Sint Laurensfonds 365. Dat was aanleiding om iets speciaals te doen voor de doelgroepen waar we ons op richten. Ons vakantiehuis in Rockanje waar we al vele jaren mensen uit onze doelgroepen ontvangen, kon wel een opknapbeurt gebruiken. Omdat de vakanties altijd zeer gewaardeerd worden, hadden we daarvoor een extra bedrag vrijgemaakt. De renovatie is nu af en het resultaat mag er zijn.

Kijk voor meer informatie op de website: www.vakantiehuisdeweyert.nl.

Vakantiehuis De Weyert in Rockanje klaar voor ontvangst

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV