Adviseur Innovatie/Fondsenwerving

Newrise is een marketing- en communicatiebureau wat ondersteuning biedt aan organisaties zonder winstoogmerk en die een belangrijke rol vervullen in de maatschappij. Met onze kennis en ervaring ondersteunen wij goede doelen, onderwijs- en zorginstellingen met oplossingen op het gebied van strategie, on- en offline marketingcampagnes, communicatieondersteuning en fondsenwerving.

Adviseur Innovatie/Fondsenwerving

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgevers en ons team zijn wij op zoek naar een adviseur op het gebied van innovatie en fondsenwerving. Als adviseur weet je de vraag van onze opdrachtgevers te vertalen naar innovatief advies en opdrachten. Dit doe je door je goed in te leven in de opdrachtgever, goed te luisteren en de behoeftes te analyseren. Je maakt in je advies verbinding tussen het werven van fondsen, marketing, communicatie en je verrast de opdrachtgever met je strategische oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende opdrachtgevers en overlegt binnen het marketing- en communicatieteam wat er nodig is om de strategische oplossingen welke je met je contactpersoon besproken hebt te realiseren. Verder bijt je je vast in het schrijven van fonds- en subsidieaanvragen voor de projecten van de opdrachtgever. Binnen dit alles bewaak je de planning, begroting en natuurlijk de tevredenheid van de opdrachtgever. Pas als iedereen, maar bovenal de opdrachtgever, tevreden is is de klus geklaard.

Wat we van jou verwachten

Je maakt makkelijk contact en gaat naast je opdrachtgever staan om advies te geven. Je ziet altijd kansen en mogelijkheden om iets wél te realiseren en geeft niet op als het tegen lijkt te zitten. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Persoonlijke ontwikkeling bij jezelf en anderen vindt je belangrijk en streef je na. Verder ben je innovatief, creatief, een verbinder en signaleert kansen om onze opdrachtgevers verder te helpen. Je werkt precies en bent georganiseerd en houdt ervan om deel uit te maken van een jong en dynamisch team.

Wat wij jou bieden

Als je bij ons komt werken maak je deel uit van een jong team wat niet vies is van gezelligheid en teamuitjes. We zijn een groeiend bedrijf met het hart op de juiste plaats en oog voor elkaar. We bieden je een functie van 36 uur per week met een goed salaris en ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

En nu?

Denk jij dat jij dé kandidaat bent voor deze functie? Mail dan nu naar werken@newrise.nl. Stuur meteen je CV en voorbeelden van je beste projecten mee. Als wij het met je eens zijn nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Na een tweede gesprek hakken we de knoop door en ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Districtshoofd Zwolle 

 Denk jij ook dat er zoveel meer kan? Wij zoeken voor 24 uur in de week een Districtshoofd met standsplaats Zwolle. Als Districtshoofd vorm je de verbinding tussen het Nationaal Bureau en de Zonnebloemafdelingen in het land. 

Districtshoofd Zwolle 

Wat ga je doen? 

Als districtshoofd biedt je ondersteuning aan regionale en lokale afdelingen. Je coacht en adviseert groepen bestuurs- en afdelingsvrijwilligers – soms ook individueel. Daarbij richt je je op de continuïteit en uitbreiding van onze dienstverlening op lokaal niveau. Dat betekent onder meer: 

 • Je bewaakt de kwaliteit van activiteiten en de organisatie daarvan en ziet erop toe of deze in lijn liggen met de richtlijnen en doelstellingen van de vereniging. 
 • Je ondersteunt en faciliteert, soms heel praktisch, de afdelingen in je werkgebied bij het uitvoeren van hun taak. Bijvoorbeeld op het gebied van effectieve vrijwillige inzet en de zichtbaarheid in hun lokale werkgebied. 
 • Je initieert contact en samenwerking met voor lokale afdelingen relevante organisaties. 
 • Je signaleert relevante (lokale) maatschappelijke ontwikkelingen en bepaalt in overleg met bestuurlijke vrijwilligers en collega’s de mogelijke implementatie daarvan in afdelingen. 

Wat heb je in huis? 

Je bent een sociaal en communicatief vaardige adviseur op HBO denk -en werkniveau. Je beschikt over drie jaar relevante werkervaring binnen non-profit organisaties en vrijwillige inzet. Wat is nog meer belangrijk? 

 • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met groepen (bestuurlijke-) vrijwilligers en affiniteit met mensen met een fysieke beperking. 
 • Jouw instelling is service- en resultaatgericht. 
 • Je hebt een planmatige en zelfstandige werkhouding en geen 9 tot 5 mentaliteit. 
 • Het is voor jou geen belemmering dat een deel van het werk in avonduren en mogelijk in het weekend plaatsvindt. 
 • Dat je woonachtig bent in Zwolle of de directe omgeving daarvan. 
 • Omdat je werk zich voornamelijk in je eigen werkgebied afspeelt, werk je vanuit huis. De voorzieningen hiervoor worden door ons ter beschikking gesteld. 
 • Voor het reizen binnen je werkgebied beschik je over een rijbewijs én eigen auto. 

Wat hebben we te bieden? 

De Zonnebloem biedt zinvol, uitdagend werk binnen de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland. En ook: 

 • een marktconform salaris. Maximaal € 3.623,- bij een voltijds (40 uur per week) dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden. De helft van de pensioenpremie (bij PFZW) wordt vergoed en je hebt 28 verlofdagen (fulltime basis). 
 • volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. 
 • Gedurende het jaar komen ‘piekperiodes’ voor. Je werkt dan meer uren dan contractueel is vastgelegd. In rustige periodes (m.n. rond de feestdagen en de zomervakantie) compenseer je dit door minder uren te werken. 

Solliciteren 

Is deze functie iets voor jou? Stuur ons dan vóór 25 november 2018 je cv en motivatie. Dat kan via onze sollicitatiepagina t.a.v. Anne Meeren, P&O adviseur. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 11 of maandag 17 december 2018 op ons kantoor in Breda. 

Heb je vragen over onze organisatie en de functie? Neem dan contact op met Anne Meeren, telefoonnummer 076-5646464 of kijk op onze website www.zonnebloem.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld