Directeur

Stichting Dream4Kids zoekt een

Directeur

Zo mooi als het leven kan zijn, zo traumatisch kan het ook uitpakken. Een trauma kan iedereen overkomen; in Nederland overkomt dit helaas veel kinderen. Dream4Kids zet zich voor hen in. Samen met vrijwilligers, en gesteund door sponsoren en fondsen, organiseren wij unieke Droomdagen voor kinderen met een trauma, in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar. De kinderen worden bij ons aangemeld door een behandelaar; de Droomdag is een onderdeel van hun behandelplan. Het vervullen van de mooiste droom geeft hen weer moed en energie voor de toekomst.
We zijn een kleine stichting met grote ambities. Wij dromen van een toekomst waarin we voor meer kinderen met een trauma dromen kunnen waarmaken.
We zijn op zoek naar een directeur die zich de komende jaren aan de stichting wil verbinden en samen met ons vorm en inhoud geeft aan deze ambities. Onze nieuwe directeur kent de goede doelen wereld, is een ervaren leidinggevende, en is zowel een denker als een doener. Je bent een verbinder, hebt visie en geeft én houdt richting, en bent communicatief sterk. Intern zet je je in voor professionele werkwijzen en werkprocessen, en creëer je werkomstandigheden waardoor medewerkers zich kunnen ontwikkelen en mooie resultaten kunnen boeken. Extern ben je hét gezicht van Dream4Kids en werf en onderhoudt je contacten met organisaties en sponsoren die zich samen met de stichting willen inzetten voor kinderen met een trauma. Het is voor jou vanzelfsprekend om deze interne en externe verantwoordelijkheden te combineren.

Interesse?

Bekijk dan de volledige vacaturetekst op www.dream4kids.nl/vacatures. Wil je meer informatie over de stichting of de functie? Neem dan contact op met Willy van der Luit, interim directeur Dream4Kids, willy@dream4kids.nl of 06-48774940. Solliciteren kan t/m maandag 15 juni 2020. Stuur je motivatiebrief en C.V. naar administratie@dream4kids.nl.