Medewerker P&O

(16 uur)

Help jij mee bouwen aan onze professionele organisatie?
Wij zoeken een enthousiaste collega die werkt vanuit passie en affiniteit heeft met onze missie en doelstellingen. Onze voertaal is zowel Nederlands als Engels.

Functieomschrijving
Wij zijn opzoek naar een flexibele Medewerker P&O die goed kan prioriteren. Als Medewerker P&O heb je een uitdagende solo functie. Je houdt je o.a. bezig met de werving en selectie en administratieve ondersteuning bij in- en uitdiensttreding, je levert een bijdrage aan de salarisadministratie, bent vraagbaak als het gaat om HR aangelegenheden, ondersteunt bij de ziekte verzuim begeleiding en blijft op de hoogte van alle wet- en regelgeving zodat je het zeehondencentrum daarover kan adviseren.
Je salaris voor deze functie is maximaal €2.300,- op fulltime basis.

Over ons
Wij zijn Zeehondencentrum Pieterburen, een van de oudste en beste opvangcentra voor zeehonden ter wereld. Door onze gezamenlijke passie en de multidisciplinaire aanpak vormen we een Learning Community. We brengen die passie over op het grote publiek en zo maken we hen bewust van onze missie.

Al jarenlang hebben we zorg voor de zeehond, inclusief zijn leefomgeving. Een schone en gezonde Waddenzee is voor ons dan ook een erg groot goed. Niet voor niets heeft dit uniek stukje natuur het predicaat ‘Werelderfgoed’ en daar moeten we er zuinig mee omgaan; voor nu, voor straks en voor onze kinderen.

Hierin hebben we als mens en als sociale onderneming een grote verantwoordelijkheid. De rol van de zeehond is daarbij cruciaal; hij vormt de graadmeter voor een schone zee. Wij meten, monitoren, verzorgen en delen onze kennis. Om de zeehond en zijn leefomgeving gezond te houden én om onze kennis en kunde internationaal aan te bieden. Zodat die ook wereldwijd kan worden ingezet en kan bijdragen aan een betere (zee)wereld.

Zoeken we jou?
Zoek je een P&O functie bij een prachtige organisatie? dan zien we graag je cv met begeleidende brief uiterlijk voor 15 november 2018 tegemoet. Je kunt je cv en brief richten aan Marieke Rolf: pno@zeehondencentrum.nl.

Ook met vragen over deze vacature kan je mailen naar bovengenoemde e-mailadres.