Projectmedewerker communicatie

Projectmedewerker communicatie

(24 uur per week)

Nijmegen   I  Anton Jurgens Fonds / IGNITE Award

Als Projectmedewerker werk je voor de IGNITE Award, die in 2019 haar 5-jarig lustrum kent. De IGNITE Award is een regionale startersprijs en coachingstraject voor sociaal ondernemers. IGNITE daagt deze ondernemers uit om met hun businessideeën een echte sociale verandering in gang te zetten. Deelnemers maken kans op professionele begeleiding én een investeringsbedrag in hun social startup.

De IGNITE Award is een regionaal versterkingsprogramma van het Anton Jurgens Fonds (AJF). Het AJF investeert met geld, kennis en netwerk in sociale ondernemingen die een bijdrage leveren aan de zelfredzaamheid, zelfontplooiing en autonomie van kwetsbare mensen.

Voor de periode maart t/m november 2019 zijn wij voor de IGNITE Award op zoek naar een: Projectmedewerker communicatie 24 uur per week, werkdagen in overleg. Standplaats is Nijmegen.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de projectmanager in de aanloop naar de Pitch & Award uitreiking van de IGNITE Award, die plaatsvindt op 7 november 2019. Je taken als projectmedewerker communicatie bestaan uit:

 • Opzetten en uitrollen van de IGNITE on- en offline wervingscampagne in de Gelderland en Overijssel teneinde voldoende kwalitatief goede inzendingen en awareness te generen voor de Award;
  • Content creëren voor on- en offline advertenties.
 • Beheren van de social mediakanalen van de IGNITE Award;
  • Storytelling door interviews af te nemen met sociaal ondernemers en succesverhalen van oud IGNITE finalisten te vertalen naar wervende blogs;
  • Speuren naar relevante content over sociaal ondernemerschap;
  • Promotievideo’s/ videoblogs creëren in samenwerking communicatiepartners.
 • Contact onderhouden met leveranciers en andere relaties ten behoeve van goede projectorganisatie
 • Samenstellen en versturen van maandelijkse nieuwsbrief;
 • Opstellen en versturen van persberichten;
 • Bijhouden van (pers)publicaties;
 • Plaatsen webcontent.

De ideale kandidaat

We zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor sociaal ondernemerschap en met minimaal HBO werk en denkniveau. Je bent praktisch, servicegericht, nauwkeurig en zelfstandig. Je schrijft makkelijk, kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden, houdt van aanpakken en wil vanuit een kleine organisatie bijdragen aan het versterken van sociale ondernemingen. Het is een pré als je een relevant netwerk hebt in Gelderland en/of Overijssel.

Wat bieden wij?

      –    Uitdagende functie binnen de filantropie en de sector van het sociaal ondernemerschap, waarbij je
directe bijdrage levert aan het versterken van een sociale en betrokken samenleving;
–     De kans om bij te dragen aan de groei van de social enterprise community;
–     Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je cv en motivatie voor 27 januari 2019 naar sollicitatie@antonjurgensfonds.nl. De eerste sollicitatie-gesprekken vinden plaats in week 5. Voor nadere vragen over de functie kun je contact opnemen met Leoni Delsink (projectmanager IGNITE) via telefoon 024 3609910.

Bekijk ook www.IGNITEaward.nl of vindt ons op social media >> Facebook, LinkedIn en Twitter.