Junior Fondsenwerver (4 dagen per week)

Als junior fondsenwerver vind je het goed onderhouden en uitbreiden van een relatienetwerk vanzelfsprekend. Je bent hands-on, stelt jezelf heldere doelen en geeft zelfstandig opvolging aan aanvragen.

Je bedenkt en organiseert zelfstandig fondsenwervende activiteiten. Daarnaast ben je (mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende fondsenwervende disciplines in de praktijk.

Naast fondsenwerving bestaan de werkzaamheden voor een groot deel uit administratie en relatiebeheer.

Je werkt nauw samen met de directeur Hoge Veluwe Fonds, Marketing & Communicatie, Sales en de beleidsmedewerkers.

Wij vragen:

  • MBO+ of  HBO denk- en werkniveau;
  • Recente relevante ervaring bij een goede doelen organisatie met een voorkeur op het gebied van: zakelijke markt, particuliere markt en online fondsenwerving;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Kennis van de natuur is een pre.

Je bent op de hoogte  van de trends en ontwikkelingen in de markt.

Wij bieden:

Een gevarieerde baan met veel ruimte om te groeien bij het bekendste Nationale Park van Nederland.  Onze organisatie kenmerkt zich als professioneel met een prettige en informele werksfeer.

Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats tussen de € 2.624,67 en € 3.635,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Harald de Boer, directeur Hoge Veluwe Fonds, 06-83527088  of deboer@hogeveluwe.nl.

De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 17 oktober a.s.