Beleidsmedewerker multilaterale ontwikkelingsbanken

Inclusieve en duurzame groei, diversiteit in gender, een beter klimaat, ontwikkeling van de private sector, meer stabiliteit én aandacht voor fragiliteit. Het zijn Nederlandse speerpunten die verankerd zouden moeten zijn in het werk van de afdeling Internationale Financiële Instellingen. Hier zet jij als beleidsmedewerker bij de directie Multilaterale Instellingen en Mensenrechten in Den Haag op in. Jouw focus? De Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling.

Beleidsmedewerker multilaterale ontwikkelingsbanken

De afdeling Internationale Financiële Instellingen (IF) van de directie Multilaterale Instellingen en Mensenrechten (DMM) coördineert de inbreng van het ministerie in de internationale financiële instellingen. Ook zorgen we dat de Nederlandse speerpunten voor buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerkingen, en de inbedding in het bredere buitenlands beleid, goed in hun werk worden vertaald. Nederland is een belangrijke speler en een aanzienlijk deel van de Nederlandse uitgaven aan officiële ontwikkelingshulp loopt via deze instellingen. Ook heeft Nederland als aandeelhouder een toezichthoudende rol. DMM is daarnaast verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het Nederlandse schuldenbeleid. Verder speelt DMM een rol in macro- economische advisering en het nadenken over financiering van de sustainable development goals, met inbegrip van nieuwe vormen van financiering van ontwikkelingssamenwerking.

Als beleidsmedewerker maak je deel uit van het team dat zich bezighoudt met de regionale ontwikkelingsbanken. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBRD) en de Bank van de Raad van Europa (CEB). Op basis van je expertise, voorkeur en de samenstelling van het team, krijg je ook andere taken. Je legt verbinding tussen de Nederlandse inzet op deze onderwerpen, de brede politieke inzet en het werk op posten en van andere directies. Daarnaast ondersteun je samen met het IF-team betrokken bewindslieden, het directoraat-generaal (DG) Internationale Samenwerking en de directeur DMM bij de jaarvergadering van de EBRD. Ook draag je bij aan interventies in de bestuursraad van de EBRD en de CEB en ben je betrokken bij onderhandelingen over bijvoorbeeld kapitaalaanvullingen. Verder beheer je een deel van de IF-projectenportefeuille.

Als COVID-19 het toelaat, reis je geregeld naar de plaatsen waar de vergaderingen plaatsvinden. Deze functie biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen met multilateraal werk op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Jouw werk heeft een stevige politieke component vanwege het transitiemandaat van de EBRD en de grote hoeveelheid projecten in de ring rond Europa, inclusief Noord-Afrika en het Midden- Oosten. Hierdoor werk je intensief samen met de DG’s Politieke Zaken en Internationale Samenwerking van Buitenlandse Zaken en met het ministerie van Financiën. Ook doe je brede ervaring op binnen verschillende beleidsterreinen en fora. Kortom: als beleidsmedewerker heb je een leuke en diverse rol waarbij je de mogelijkheid krijgt om op andere terreinen in te springen en nieuwe taken en verantwoordelijkheden op je te nemen.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevant universitair masterdiploma.
 • Je bent een beleidsmedewerker met relevante kennis op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, macro-economie, multilateraal werk en/of politiek.
 • Je bent geïnspireerd door de doelstellingen van ontwikkelingssamenwerking binnen het kader van de internationale financiële instellingen.
 • Je bent een teamspeler, die ook goed zelfstandig en proactief kan werken.
 • Je hebt politiek gevoel en vindt het leuk om op verschillende dossiers en tussen politieke prioriteiten te schakelen.
 • Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en hebt gevoel voor humor.Je gaat voor resultaat, schrikt niet van geregeld een hoge werkdruk en schrijft gemakkelijk.
 • Je hebt bij voorkeur een macro-economische achtergrond, al is dit niet noodzakelijk voor een goede uitvoering van de functie. Binnen het team werken economen en mensen met andere achtergronden. Het is belangrijker dat je met plezier gemakkelijk nieuwe kennis opdoet.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau: schaal 11

Salarisomschrijving: Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Voor collega’s binnen de Rijksoverheid met een vast dienstverband is alleen een detachering mogelijk. Maandsalaris: Min €3.256 – Max. €5.003 (bruto)

Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd

Contractduur: 3 jaar

Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

 • Je kunt uitsluitend solliciteren via de button ‘direct solliciteren’.
 • De selectieprocedure omvat de briefselectie, (een) selectiegesprek(ken) en een assessment. Na iedere fase bepalen we welke kandidaten we toelaten tot de volgende fase van de selectieprocedure.
 • De selectiegesprekken vinden eind oktober 2020 plaats.

Digitaal solliciteren

Ministerie van Buitenlandse Zaken nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Subsidiecoördinator

Subsidiecoördinator
Den Haag, 36 uur per week

Het Fonds Podiumkunsten in Den Haag is het cultuurfonds voor muziek, muziektheater, dans, theater en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunsten. Het gaat het Fonds Podiumkunsten daarbij om kwaliteit in de meest ruime zin van het woord. Met verschillende subsidies voor individuele kunstenaars, groepen, podia en festivals zet het Fonds zich in voor een podiumkunstsector die zoveel mogelijk verschillende mensen aanspreekt, raakt én midden in de samenleving staat.

Bij het Fonds werken 60 medewerkers. Daarnaast werken we met een poule van externe adviseurs. Zij adviseren in commissies over de subsidieaanvragen.

De functie
De subsidiecoördinator is verantwoordelijk voor de adequate afhandeling van aanvragen en inhoudelijke kwaliteit en consistentie van analyses en adviezen binnen een aan hem of haar toegewezen subsidieronde. Als subsidiecoördinator ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie, bemensing, de voorbereiding en een optimaal verloop van commissievergaderingen. Daarnaast organiseert de coördinator de behandeling van subsidieaanvragen in de adviescommissie, woont de commissievergaderingen bij en draagt zorg voor het schrijven van adviesteksten. De subsidiecoördinator houdt hiertoe regie en onderhoudt proactief inhoudelijk contact met de secretarissen van de betreffende disciplines en functioneel met de rondesecretaris, subsidieconsulenten en bureaumedewerkers. Daarnaast geeft de subsidiecoördinator input aan het te ontwikkelen beleid op deelgebieden van het Fonds. De subsidiecoördinator maakt onderdeel uit van de afdeling subsidieverstrekking en rapporteert aan het afdelingshoofd subsidieverstrekking.

Wie ben jij?
Je bent iemand die projectmatig werkt, verantwoordelijkheid neemt en zorgvuldig conform de richtlijnen handelt. Je bent collegiaal en werkt graag in een team. De passie van het werk zit in het organisatorisch en procedureel goed begeleiden en uitvoeren van de beoordeling van subsidieaanvragen, zoals die nodig is om goede besluiten te kunnen nemen. Je bent stressbestendig en houdt het overzicht op de verschillende processen en taken waar jij verantwoordelijk voor bent. Kortom, ben jij iemand die opbloeit omdat je in deze functie mag regelen, organiseren, mensen coachen en begeleiden en schuw je daarbij niet om verantwoordelijkheid te nemen? Dan is dit een baan voor jou!

Het Fonds Podiumkunsten wil een grotere diversiteit in haar personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst en cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Functie-eisen
 • Academisch of hbo+niveau.
 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken.
 • Goede organisatorische- en adviesvaardigheden.
 • Goede financiële, analytische en argumentatieve vaardigheden.
 • Communicatief sterk (uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift).
 • Ervaring in de podiumkunstensector en op de hoogte van trends en ontwikkelingen.
 • Coachende en organisatorische vaardigheden.
 • Integer.

Aanbod
 • Een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Een tijdelijk dienstverband voor een jaar met het vooruitzicht op verlenging.
 • Een salaris in schaal 11 BBRA (minimaal rond € 3.250,-  en maximaal rond € 5.000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. 8% vakantiegeld, een dertiende maand en een jaarlijks persoonlijk budget voor voorstellingsbezoek).
 • Goede professionele werksfeer.

Procedure
Het Fonds Podiumkunsten laat zich bij de werving van kandidaten voor deze functie ondersteunen door Colourful People. Een schrijftest maakt onderdeel uit van de procedure.

Voor vragen over deze functie kun je bellen met Fatima Bouhriani via telefoonnummer 06 50500747. Solliciteren kan tot en met 11 oktober 2020 via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage wetenschap officier

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties en door het bieden van noodhulp en het vergroten van de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het Nederlandse Rode Kruis verleent in Nederland samen met meer dan twintigduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs) , Burgerhulp en helpen we mensen met het voorbereiden op en voorkomen van noodsituaties.

Ook internationaal maken wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn voor en/of blootgesteld zijn aan natuurrampen of crisis , weerbaarder door het bieden van integrale humanitaire hulp.


We werken vanuit zeven grondbeginselen: menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid.

Ter ondersteuning van het Cluster Nationale Hulp zijn we op zoek naar een:

Stage wetenschap officier

(32 uur p/w)

Werklocatie:
Den Haag

Periode:
Start is z.s.m. voor de duur van 6 maanden.

Introductie leerwerkplek:

Wil je kennis maken met een humanitaire hulporganisatie en bijdragen aan het omschakelen naar evidence-based werken? Je kunt ervaring op doen in een ambitieus en wetenschappelijk-kritisch aangelegd team. Momenteel zijn we aan het opstarten: wetenschappelijke trajecten, grootschalige samenwerkingen, identificeren van specifieke onderzoeksvelden en het begeleiden van (externe) onderzoekers. Een zelfstandig en kritisch collega zou ons hierbij goed kunnen versterken! Denk aan het mede organiseren van werksessies met externe universiteiten, co-begeleiden van onderzoekers, samen kritisch kijken naar trajecten en het definiëren/opzetten van deelprojecten.

Doel van de functie:

Als werkervaringsplek binnen het nationale cluster ondersteun je de wetenschappelijke coördinator en project leider(s). Je co-organiseert bijeenkomsten met het wetenschappelijke commissie, co-begeleid wetenschappers in overleg met de wetenschappelijke coördinator en ondersteunt de project leiders met het opzetten van deelprojecten. Aan jou dus om ook een positief en constructief aanspreekpunt te zijn voor externe (wetenschappelijke) organisaties.

Dit is de perfecte plek voor jou als je:

 • Constructief kritisch bent aangelegd.
 • Een sterk wetenschappelijk achtergrond en interesse hebt.
 • Alles wilt leren op het gebied van wetenschappelijke samenwerkingen.
 • Wilt leren over hoe onderzoeken succesvol kunnen worden getransleerd naar praktijk.
 • Op zoek bent naar een werkplek waar ruimte is voor creativiteit en om je ideeën aan te dragen.
 • Altijd op de hoogte bent van het wetenschappelijke nieuwtjes.
 • Feeling hebt met humanitaire (nood)hulp.

Omschrijving leerbedrijf:

Het Rode Kruis is een noodhulporganisatie met een goede werksfeer. We bieden:

 • Een uitdagende leerwerkplek bij een wereldwijd gerenommeerde organisatie.
 • een enthousiast team van leiders en wetenschappers/wetenschappelijk aangelegde collega’s, van wie je veel kunt leren.
 • Informele werkomgeving met een open cultuur.

Omschrijving begeleiding:

Als wetenschappelijk officier word je aangestuurd en begeleid door de Wetenschappelijke Coördinator. Waar nodig ondersteunen ook de overige collega’s van het team jou.

Competenties:

Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek:

 1. Communicatie
 2. Analytisch denken
 3. Assertiviteit
 4. Organiseren/structureren
 5. Constructief kritisch denken

Leerwerkplekeisen:

 1. WO of HBO-opleiding in de richting van gezondheidszorg, wetenschap en transformatief organiseren.
 2. Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.
 3. Je hebt een flexibele houding; rampen houden zich niet aan kantoortijden.
 4. Een flinke dosis humor.

Wij bieden: 

Een goed begin van je loopbaan. Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling, onder professionele begeleiding. Een uitdagende functie in een dynamisch team.

Vergoeding: € 300,-/€ 350,- per maand op basis van 40 uur.

Reactie en informatie

Interesse? Je motivatiebrief en cv gericht aan Joost Jaspers ontvangen we graag vóór 30 september a.s. via de sollicitatiebutton.

Voor nadere informatie over de functie kun je terecht bij Kemal Arslantas (Wetenschappelijk Coördinator) – karslantas@redcross.nl.  

Kijk voor meer Informatie over het werk van het Rode Kruis op www.rodekruis.nl. Volg het Nederlandse Rode Kruis (@rodekruis) op Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIn en Twitter.

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Juridisch adviseur

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties en door het bieden van noodhulp en het vergroten van de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het Rode Kruis verleent in Nederland samen met meer dan veertienduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs) en Burgerhulp; ook helpen we mensen met het voorbereiden op en voorkomen van noodsituaties.

Ook internationaal maken wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn voor en/of blootgesteld zijn aan natuurrampen of crisis, weerbaarder door het bieden van integrale humanitaire hulp.

We werken vanuit zeven grondbeginselen: menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid.

Binnen de afdeling Juridische Zaken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Juridisch adviseur

32 uur per week

Waar ga je werken?

De afdeling Juridische Zaken bestaat uit het team juridische zaken, het team humanitair oorlogsrecht en de ambtelijk secretaris van de ledenraad en de ondernemingsraad. De afdeling is gekoppeld aan de directie van het Rode Kruis. Je standplaats is Den Haag. 

Doel en in inhoud van de functie

De juridisch adviseur geeft onder verantwoordelijkheid van het hoofd Juridische Zaken invulling aan de juridische ondersteuning van de organisatie op diverse rechtsterreinen. Je werkt zelfstandig in een klein team, waarin reguliere afstemming plaatsvindt met de huidige twee juridisch adviseurs. Daarnaast vervul je de functie van ambtelijk secretaris van het (onafhankelijke) Geschillencollege van het Rode Kruis. 

Het team juridische zaken adviseert collega’s van de diverse andere clusters (Nationale Hulp, Internationale Hulp, Fondsenwerving en Marktontwikkeling, Finance & Control en ICT, P&O en Communicatie) binnen het Rode Kruis en de besturen en beroepskrachten in de districten.

De juridisch adviseur adviseert over allerlei juridische vraagstukken die het Nederlandse Rode Kruis betreffen: het Rode Kruis als (contracts)partner voor andere partijen, maar ook als vereniging met zijn districten, regionale besturen, Caribische afdelingen, vrijwilligers en leden. Dit betreft onder andere: 

 • ​​ Juridische advisering over het opstellen, beoordelen en de uitleg van overeenkomsten en andere verhoudingen met derde partijen, waaronder o.a. onze zakelijke partners, leveranciers, veiligheidsregio’s, GGD’en en Rode Kruis-zusterverenigingen in het buitenland;
 • Juridische advisering over de governance van het Rode Kruis (inrichting organisatie en goed bestuur), andere verenigingszaken en privacyvraagstukken;
 • Het opstellen en bewaken van de actualiteit van reglementen, statuten en andere formele stukken en documenten van het Rode Kruis;
 • Het vervullen van het ambtelijk secretariaat van het Geschillencollege van het Rode Kruis.

Functie eisen

 • Academische opleiding Nederlands Recht (bij voorkeur civielrechtelijke richting);
 • Relevante werkervaring (minimaal 5 – 7 jaar);
 • Ruime kennis en ervaring met het toetsen en opstellen van overeenkomsten;
 • Kennis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming;
 • Ervaring met schriftelijke en mondelinge advisering;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Strategisch en diplomatiek kunnen functioneren;
 • Analytisch en accuraat;
 • Goede contactuele eigenschappen;
 • Relevante werkervaring bij een vereniging is een pre.

Het Rode Kruis zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor een functie en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Voor de selectie van alle functies wordt de nadruk gelegd op de volgende competenties: plannen, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, samenwerken, initiatiefrijk en specifiek voor deze functie op analyseren en oordeelsvorming, oplossingsgerichtheid, stressbestendigheid en contactvaardigheid.

Wij bieden

Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Salariëring vindt plaats volgens schaal 12 van de CAO NRK afhankelijk van opleiding en ervaring (min. € 3.789,97 en max. € 5.057,13 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

Reacties

Je motivatiebrief en cv gericht aan Joost Jaspers ontvangen we graag vóór 23 september 2020 via https://werkenbij.rodekruis.nl/nl/Vacature/Solliciteren/166430/juridisch-adviseur.html

Voor nadere informatie kun je terecht bij Lotte de Bie, Hoofd Juridische Zaken (ldebie@redcross.nl, tel. 0613241698).

Een online assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces.

Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis op www.rodekruis.nl. Het NRK op facebook: Facebook.com/rodekruis en Twitter: Twitter.com/rodekruis

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Coördinator WhatsApp-Hulplijn

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties en door het bieden van noodhulp en het vergroten van de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het Rode Kruis verleent in Nederland samen met meer dan dertigduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs) , Burgerhulp en is dé verbinder op het gebied van Zelfredzaamheid tussen het (lokale) zorg- en veiligheidsdomein.

Het Rode Kruis speelt tijdens de COVID-19 crisis een belangrijke ondersteunende rol, onder andere door het openstellen van de WhatsApp-Hulplijn voor anderstaligen. Hiervoor zijn we per direct opzoek naar een

Coördinator WhatsApp-Hulplijn

36 uur p/w, voor 6 maanden

Plaats in de organisatie

Als Coördinator WhatsApp-Hulplijn werk je binnen het projectteam Hulplijn samen met klantcontactcollega’s en vrijwilligers. Je standplaats is Den Haag.

Functie-inhoud

Als coördinator WhatsApp- Hulplijn ben je verantwoordelijk voor de Whatsapp hulplijnen van het Rode Kruis. Je stuurt de verschillende Whatsapplijn vrijwilligers aan en weet hen te betrekken bij het Rode Kruis. Naast het begeleiden van de vrijwilligers en het onderhouden van het netwerk, ben je verantwoordelijk voor de monitoring en evaluatie van deze dienst.

Functie-eisen

Je kan makkelijk schakelen tussen verschillende mensen en culturen. Het opbouwen en onderhouden van een netwerk met verschillende anderstalige gemeenschappen zie jij als een mooie uitdaging. Je bent een energieke persoonlijkheid die resultaatgericht te werk gaat. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en steek bij een crisis graag je handen uit de mouwen. Je weet zo nodig op verschillende manieren je doel te bereiken en werkt hierin samen met de afdelingen Klantcontact en Communicatie.

Je hebt een opleiding in de richting van bedrijfscommunicatie of vergelijkbaar (HBO), leidinggevende ervaring , bij voorkeur in een callcenter of dienstverlenende sector. Het spreken van meerdere talen en buitenlandervaring voor deze functie een pre.

Het Rode Kruis zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor een functie en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Wij bieden

Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Salariëring vindt plaats volgens salarisschaal 10 van de CAO van het NRK afhankelijk van opleiding en ervaring (min. € 3.028,40 tot max. € 3.849,48 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

Reacties

Je motivatiebrief en cv  gericht aan Jeneth Santoe (P&O-adviseur) ontvangen we graag vóór 25 september via de sollicitatieknop.

Voor nadere informatie over de functie kun je terecht bij Faiza el Khayari, felkhayari@redcross.nl  of 06 23971623.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 28 september 2020.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Kijk voor meer Informatie over het werk van het Rode Kruis op  www.rodekruis.nl en www.rodekruis.tv. Het NRK op facebook: Facebook.com/rodekruis en Twitter: Twitter.com/rodekruis

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Developer (python) Sweetie

Hou je van vernieuwing in plaats van de status quo bewaken? Heb jij ervaring met python en Linux en ben je onderzoekend?  Dan hebben wij een uitdagende functie voor je! We zijn per direct op zoek naar een Developer Sweetie.

Developer (python) Sweetie

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Wij strijden al sinds 1960 tegen uitbuiting van kinderen. Wereldwijd. Dus ook in Nederland. Zeker met alle expertise en ervaring die Terre des Hommes in huis heeft, het feit dat het probleem van seksuele uitbuiting van kinderen in Nederland toeneemt is het voor de hand liggend dat Terre des Hommes ook in Nederland actief is. Dit doet Terre des Hommes onder andere met het project Sweetie.

Sweetie

Sweetie is een online tool, in 2013 ontwikkeld en ingezet voor onderzoek naar webcamseks met kinderen. Binnen de kortste tijd had Sweetie al met 1.000 mannen contact. Die uitkomst was zó schrikbarend, dat het wereldwijd voor een enorme verontwaardiging zorgde. Terre des Hommes haalde online seksueel kindermisbruik voorgoed uit de onzichtbaarheid. Sindsdien zet Terre des Hommes Sweetie in om deze vreselijke vorm van kinderuitbuiting te stoppen. Dit doen we middels technologische toepassingen.

Wat ga je doen en waarmee ga jij impact maken?

We dagen je uit om ons te helpen, het maximale te halen uit onze digitale technologie, waaronder Sweetie. Je participeert breed in beheer en ondersteuning van applicaties waarin jouw achtergrond en kennis cruciaal zijn. Je bent in staat om functionele en technische aspecten van de applicaties snel eigen te maken. Jij denkt mee aan technische software oplossingen ten behoeve van onderzoek naar online seksuele uitbuiting. Je bouwt en beheert de huidige applicaties voornamelijk in Linux en participeert tevens in digitaal onderzoek. 

In een snelle digitaliserende wereld is het van belang om als developer constant op zoek te blijven naar nieuwe software, werkwijzen, procedures en technieken en deze direct in je werk toe te passen.

Wie ben jij? Wat neem je mee?

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding op ICT-gebied, bij voorkeur in de specialisatie Technische Informatica;
 • Kennis van programmeertalen (Python, R, Javascript, PHP, C++, Linux);
 • Interesse in verschillende besturingssystemen, zoals open systemen, databases, telecom en multimedia (en de wijze waarop deze onderzocht moeten worden);
 • Interesse in één of meerdere forensisch digitale specialisaties zoals reverse engineering, scripting, programmeren, veiligstellen en analyseren van gestructureerde en ongestructureerde data;
 • Ervaring met spreken en schrijven in het Engels;
 • De bereidheid om opleidingen te volgen.

Wat biedt Terre des Hommes

Doordat Terre des Hommes zelf programma’s en projecten uitvoert is het verschil dat de organisatie, en dus ook wat jij maakt, elke dag zichtbaar en tastbaar. Wij bieden:

 • Een functie waarbij je echt het verschil kunt maken voor kinderen.
 • Een organisatie met bevlogen collega’s, die elk vanuit hun eigen discipline willen bijdragen aan Terre des Hommes;
 • Een goed bereikbaar dicht bij het station in het bruisende Den Haag, de stad van mensenrechten en (internationale) politiek.
 • Een jaarcontract, met de intentie tot verlenging na onbepaalde tijd na 1 jaar;
 • Prima arbeidsvoorwaarden passend binnen de goede doelen sector, met o.a. een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

Enthousiast

Kom je onze afdeling versterken en wil je onderdeel worden van ons jong en gedreven team? Upload je sollicitatie vóór 30 augustus. 

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Gezien de aard van het werk is een gesprek met onze psycholoog onderdeel van de selectie.

Overige informatie

Terre des Hommes Nederland heeft als doelstelling de veiligheid van kinderen te garanderen en accepteert geen enkele vorm van kindermisbruik. Iedere Terre des Hommes medewerker is gehouden aan de Child Safeguarding Standards, onderdeel van onze Gedragscode. Daarom wordt van iedere medewerker een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd, dat geldt als onderdeel van de arbeidsovereenkomst.

Terre des Hommes is helaas niet in de gelegenheid om een werk/verblijfsvisa te bieden voor sollicitanten buiten de EU.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Assistent Winkel Team

Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een communicatie of marketing achtergrond? Heb je ooit vrijwilligerswerk gedaan of met vrijwilligers gewerkt? Ben je geduldig, goed in coördineren en nauwkeurig?

Werken bij Terre des Hommes is strijden tegen uitbuiting van kinderen.

Assistent Winkel Team

Strijd mee tegen uitbuiting van kinderen. Kom werken bij Terre des Hommes. Dat doen wij met Terre des Hommes als sinds 1965. Wereldwijd. Zonder te discrimineren. Met respect voor lokale culturen. Je komt niet bij ons werken voor de goeie koffie, maar om het verschil te maken in de wereld!

We dagen je uit om.. 

..samen met onze vrijwilligers uit de 43 Terre des Hommes winkels, verspreid door heel Nederland, het maximale te halen. Er zijn ruim 1800 vrijwilligers die met hart en ziel in deze winkels werken. Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag zal er de komende jaren extra aandacht op onze winkels zijn. We geloven namelijk in de noodzaak van hergebruik. Daarnaast maken onze winkels het mogelijk om gemakkelijk te doneren, namelijk door het kópen en géven van goede spullen. 

Over de plaats in de organisatie

Als Assistent Winkel Team ben je onderdeel van een team van 3 mensen die zich vanuit het hoofdkantoor in Den Haag inzetten om alle winkels en vrijwilligers zo optimaal mogelijk te ondersteunen met als doel de beste resultaten uit de winkels te realiseren. Het winkelteam is een van de drie teams is binnen de afdeling fundraising & communication (totaal 15 mensen) en je rapporteert aan de Coördinator vrijwilligers en winkels.

Hoe jij impact gaat maken

 • Je gaat ons team versterken bij werkzaamheden ter ondersteuning van de Terre des Hommes winkels:
 • Je bent het aanspreekpunt voor de winkels met betrekking tot communicatie, events, online meetings, website beheer, nieuwsbrieven (inhoudelijk en opmaak) en klachtafhandeling.
 • Je beantwoordt alle mails en telefoontjes van bestuurders en vrijwilligers van de winkels
 • Je helpt de winkels met drukwerk en verspreiding publiciteitsmateriaal en uitingen en het plaatsen van content op social media
 • Je ondersteunt bij restyling en verhuizingen en assisteert bij de start van nieuwe winkels.
 • Je helpt bij het werven van nieuwe vrijwilligers en het organiseren/ ondersteunen van een workshop/training programma voor de vrijwilligers

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring bij voorkeur in een assistent functie
 • Je bent een goede communicator. Je vindt het leuk om te zoeken naar antwoorden op de meest uiteenlopende vragen en je vindt gemakkelijk de juiste toon bij de persoon.
 • Je hebt een sterke sociale persoonlijkheid met affiniteit voor werken met oudere vrijwilligers. Je hebt geduld en inlevingsvermogen en bent niet voor één gat te vangen.
 • Je kan zelfstandig werken, bent proactief, flexibel en creatief, hebt een vlotte pen
 • Je kunt goed omgaan en hebt plezier in omgaan met verschillende mensen met grote leeftijdsverschillen.
 • Je bent een doener en een regelaar; pro-actief, een optimist en aanpakker.
 • Je bent oplossingsgericht en weet praktische oplossingen te bedenken- ook wanneer de zaken niet lopen zoals gepland. 

Heb je de volgende vaardigheden?

 • Je hebt ervaring in werken met vrijwilligers of je hebt zelf vrijwilligerswerk gedaan.
 • Je bent een enthousiaste en gemotiveerde HBO-er met een communicatie, marketing en/of evenementenorganisatie achtergrond,
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding
 • Je hebt oog voor detail, neemt verantwoordelijkheid en bent betrouwbaar.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je hebt kennis en ervaring met social media en online communicatie.

Wat biedt Terre des Hommes

Terre des Hommes is sterk en innovatief. Omdat Terre des Hommes zelf programma’s en projecten uitvoert zie je dagelijks het verschil, dat jij maakt.

 • Een functie met positieve impact op kinderlevens;
 • Een organisatie met bevlogen collega’s, die elk vanuit hun eigen discipline willen bijdragen aan Terre des Hommes;
 • Een jaarcontract, met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd, na 1 jaar;
 • Prima arbeidsvoorwaarden passend binnen de goede doelen sector, met o.a. een pensioenregeling en 25 vakantiedagen;

Overige informatie

Terre des Hommes Nederland heeft als doelstelling de veiligheid van kinderen te garanderen en accepteert geen enkele vorm van kindermisbruik. Iedere Terre des Hommes medewerker is gehouden aan de Child Safeguarding Standards, onderdeel van onze Gedragscode. Daarom wordt van iedere medewerker een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd, dat geldt als onderdeel van de arbeidsovereenkomst.

Terre des Hommes is helaas niet in de gelegenheid om een werk/verblijfsvisa te bieden voor sollicitanten buiten de EU.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast?

Kom je ons team versterken en wil je onderdeel worden van het winkelteam? Reageer dan snel en upload je sollicitatie vóór 18 augustus.

Voor informatie met betrekking tot het team of de functie kan je contact opnemen met Tineke Knoester: t.knoester@tdh.nl (coördinator winkels en vrijwilligers) 

Programma coördinator projecten

Wereldkinderen zoekt per direct:

Programma coördinator projecten m/v

voor 16 uur per week

Als Programma coördinator projecten realiseer je een belangrijk gedeelte van onze interventiestrategie: onze familieprogramma’s in het buitenland die worden uitgevoerd door onze lokale partnerorganisaties in onder meer Colombia, Burkina Faso, Zuid-Afrika, Thailand en de Filipijnen. Dit is een cruciaal onderdeel van ons werk en heeft als doel dat ieder kind een thuis heeft. Je bent betrokken bij alle aspecten van onze familieprogramma’s, van ontwikkeling, ondersteuning, monitoring, evaluatie en afsluiting en bij het generen van inkomsten voor deze familieprogramma’s. Het is een zeer gevarieerde functie waar je niet alleen bezig bent met project management, maar ook met fondsenwerving en ontwikkeling van beleid en lange termijn strategie. Wij zijn op zoek naar iemand met een brede ervaring en kennis op het gebied van internationale samenwerking en die dit kan toepassen binnen het kader van kinderwelzijn. Iemand met een passie voor kinderwelzijn en de capaciteit om hier inkomsten voor te generen via fondsen en andere subsidieverstrekkende instanties. Je werkt hierbij nauw samen met de directeur, onze online marketeer/fondsenwerver en financieel coördinator, terwijl je zorgt dat je andere collega’s betrokken blijven en geïnformeerd zijn. Je ondersteunt je collega’s die werken aan interlandelijke adopties met informatie uit de landen. Je hebt een hands-on mentaliteit, zorgt voor goed gecoördineerde projecten en duidelijke management overzichten.

Organisatie

Ieder kind verdient een thuis, dat is onze missie. We werken samen met lokale organisaties in het buitenland die voorkomen dat kinderen op straat of in een tehuis komen. Als opgroeien binnen de eigen familie niet mogelijk is, zien wij een lokaal gezin als een goed alternatief. Is dat niet haalbaar dan bemiddelen we bij interlandelijke adoptie. Wij zijn een kinderwelzijnsorganisatie met ongeveer elf medewerkers die allemaal parttime werken en verantwoordelijk zijn voor tientallen interlandelijke adopties per jaar en negen projecten in het buitenland.

Functie-eisen

Je hebt HBO denk- en werkniveau en een relevante opleiding. Belangrijk zijn aantoonbare ervaring en kennis van project management en internationale samenwerking. Daarnaast ben je goed geïnformeerd over de ontwikkelingen en wetmatigheden in internationale samenwerking, de VN Richtlijnen voor Alternatieve Zorg en aanverwante onderwerpen. Je hebt aantoonbare ervaring met fondsenwerving en het succesvol generen van inkomsten uit aanvragen voor subsidies. Wij zoeken iemand die zelfstandig onze familieprogramma’s kan beheren en ontwikkelen en die tegelijkertijd een actief lid is van ons team. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Franse en Spaanse taal is een pré. Wij zoeken iemand die ‘hands-on’ is en bereid om anderen te helpen als dat nodig is.

Organisatorische positie

De Programma coördinator projecten ressorteert hiërarchisch onder de directeur.

Arbeidsvoorwaarden

Zin in deze uitdagende en dynamische functie 16 uur per week? Onze arbeidsvoorwaarden zijn markt conform en onze organisatie kenmerkt zich door een prettige informele werksfeer. Een gevarieerde baan met een goede (openbaar vervoer) bereikbaarheid. Vanwege de COVID-19 pandemie werken wij tijdelijk hoofdzakelijk thuis en gaan alleen naar kantoor indien noodzakelijk. Voorkeur gaat uit naar een dienstverband met contract, maar een Zzp’er die zich voor langere periode wil binden aan Wereldkinderen is ook vrij om te reageren.

Contact informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de directeur, Jeroen Jansen, via e- mail: info@wereldkinderen.nl.

De volledige functiebeschrijving is beschikbaar en kan worden aangevraagd bij Ellen ten Bloemendal via e-mail: bloemendal@wereldkinderen.nl

Interesse in deze vacature bij Wereldkinderen? Stel je dan aan ons voor! Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 30 september 2020 a.s. door middel van een motivatiebrief met CV t.a.v. Jeroen Jansen, via een e-mail aan: info@wereldkinderen.nl

BELANGRIJK: De sollicitatiegesprekken voor de eerste ronde zijn gepland op maandag 5 oktober 2020 en de tweede ronde is gepland op woensdag 7 oktober 2020. Gaarne op deze dagen beschikbaar zijn om naar ons kantoor te komen. Vanwege de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus kan het zijn dat we besluiten om een gesprek via videoconference te doen.

Coördinator Restoring Family Links

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. Daarnaast bieden wij noodhulp en vergroten we de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het Rode Kruis helpt in Nederland samen met meer dan veertientienduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp.  

Ook internationaal maken wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn voor en/of blootgesteld zijn aan natuurrampen of crisis, weerbaarder door het bieden van integrale humanitaire hulp.

We werken vanuit zeven grondbeginselen: menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid.

We werken vanuit zeven grondbeginselen: menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid.

De afdeling Migratie & Restoring Family Links is onder andere verantwoordelijk voor Restoring Family Links (RFL). Voor de uitvoering werken wij nauw samen met het Internationaal Comité Rode Kruis (ICRC) en nationale Rode Kruis- en Rode Halve Maan-verenigingen, landelijke hulpverleningsorganisaties en (lokale) overheden.

De afdeling Migratie & Restoring Family Links zoekt per direct een Coördinator Restoring Family Links – 0,8 fte/32 uur per week. Het betreft een tijdelijke functie voor de periode van 1 jaar.

Coördinator Restoring Family Links

32 uur per week

Plaats in de organisatie:

Je bent onderdeel van de afdeling Migratie & Restoring Family Links en wordt aangestuurd door het hoofd van de afdeling.

Standplaats:

Den Haag

Als Coördinator RFL ben je verantwoordelijk voor:

 • Signaleert verbeteringen, lacunes, knelpunten en risico’s in de processen en stelt hiervoor verbetervoorstellen voor;
 • Begeleiden van vrijwilligers;
 • Aansturen procesondersteuner dan wel administratief/secretarieel ondersteuner;
 • Werven, selecteren en beoordelen vrijwilligers;
 • Uitvoeren van het vrijwilligersbeleid;
 • Verantwoordelijk voor kwaliteit van dienstverlening door de teams;
 • Verbetervoorstellen formuleren;
 • Intern en extern relatiebeheer op lokaal niveau;
 • Promotie van RFL op regionaal niveau;
 • Uitvoeren van het RFL kwaliteitstraject;
 • Werven van fondsen.

Functie-eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt een boodschap snel en kernachtig op papier krijgen of verwoorden, schakelt gemakkelijk tussen verschillende niveaus en houdt rekening met eventuele gevoeligheden zonder de kern van je boodschap hierbij uit het oog te verliezen;
 • Bij voorkeur ervaring met kwaliteitstrajecten;
 • Ervaring in het werken met vrijwilligers;
 • Projectmatig kunnen werken;
 • Goede netwerker en fondsenwerver;
 • Heeft een positieve instelling; het glas is halfvol. Weet enthousiasme over te brengen;
 • Staat stevig in zijn/haar schoenen. Kan omgaan met weerstand en laat zich niet makkelijk uit het veld slaan;
 • Neemt initiatief, is analytisch sterk, beschikt over goede adviesvaardigheden, heeft helicopterview en werkt accuraat;
 • Werkt makkelijk in PowerPoint, Excel, Word en Outlook. Ervaring met SharePoint Online en Office 365 is een pré.

We zoeken nieuwe collega’s met talent en we laten ons niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Wij vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Wij bieden

Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Salariëring vindt plaats volgens salarisschaal 10  van de CAO van het NRK afhankelijk van opleiding en ervaring (min. € 3.028,40 tot max. € 3.849,48 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week).

Reacties

Je motivatiebrief en cv  gericht aan Joost Jaspers ontvangen we graag uiterlijk 11 september 2020 via de sollicitatieknoppen.

 Voor nadere informatie over de functie kun je terecht bij het hoofd van de afdeling Ruth van Rhijn, RvanRhijn@redcross.nl.

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Kijk voor meer Informatie over het werk van het Rode Kruis op www.rodekruis.nl. Het NRK op facebook: Facebook.com/rodekruis en Twitter: Twitter.com/rodekruisAcquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Fondsenwerver

Ben jij creatief, besluitvaardig en heb je passie voor fondsenwerving?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken een:

Fondsenwerver

De functie betreft tijdelijke vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof (32 tot 40 uur per week).

Jij..

 • bent ervan overtuigd dat we in de toekomst proefdieren overbodig kunnen maken met technologische ontwikkelingen
 • en kan niet wachten om mee te helpen deze toekomstdroom een realiteit te maken.

Functieomschrijving

De Fondsenwerver vervult een belangrijke rol binnen ons team. Stichting Proefdiervrij is voor haar inkomsten grotendeels afhankelijk van particuliere donaties. In deze functie is het jouw taak om bestaande activiteiten te coördineren (o.a. online, straatwerving, telemarketing en direct mail) waarbij je je laat leiden door data en cijfers. Daarnaast kom je met nieuwe en innovatieve ideeën om de inkomsten op peil te houden, nu en in de toekomst.

De focus ligt op het coördineren en analyseren van activiteiten waarbij cijfermatig werken en besluitvaardig optreden belangrijk is. In alle communicatie met een fondsenwervend doel richting publiek en achterban, vragen we jouw input. We zijn echt op zoek naar iemand die zijn/haar fondsenwervende stem laat horen.

Taken

De Fondsenwerver heeft de volgende taken:

 • Coördineert bestaande fondsenwervende activiteiten
 • Analyseert en evalueert deze fondsenwervingsactiviteiten (inclusief budget)
 • Bedenkt en realiseert acties om 1) donateurs te behouden en 2) nieuwe donateurs te werven
 • Realiseert samen met de medewerkers communicatie effectieve fondsenwervende activiteiten
 • Zorgt voor een aantoonbare groei in de inkomsten i.s.m. het team
 • Zorgt voor functioneel beheer van de relatiedatabase
 • Realiseert het technisch beheer van mailprogramma t.b.v. fondsenwervende activiteiten
 • Stelt tijdsplanningen rondom fondsenwervende activiteiten op en bewaakt ze
 • Is verantwoordelijk voor fondsenwervende activiteiten t.a.v. de website, in samenwerking met de medewerker fondsenwerving en communicatie
 • Draagt bij aan gericht op beleidsbepaling vanuit fondsenwervend oogpunt

Functie-eisen en profiel

Voor deze maatschappelijk georiënteerde functie binnen een enthousiaste stichting zijn wij op zoek naar een medewerker:

 • Met een afgeronde opleiding binnen het vakgebied marketing (en communicatie)
 • Met minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Met kennis van en ervaring met het werven van particuliere fondsen voor een goed doel
 • Met kennis van de AVG
 • Gevoel voor en interesse in data-analyse
 • Sterke vaardigheden in Excel zijn een must
 • Sterke evaluatie-skills
 • Digital-minded; dus interesse in/gevoel voor digitale tools. Denk hierbij aan tools voor e-mailmarketing en het CRM-systeem

Wij zijn op zoek naar een medewerker die in eerste instantie tijdelijk aan de slag zal gaan (32-40 uur per week): – het betreft vervanging tijdens zwangerschapsverlof. Feeling voor cijfers en sterke communicatie skills zijn een must. Bovenal zoeken we een flexibele medewerker die vanuit fondsenwervend oogpunt samenwerkt met het team op weg naar een proefdiervrije toekomst!

Ons aanbod

Wij bieden een functie voor 4 tot 5 dagen per week (32-40 uur). Startdatum: 1 december 2020.  Wij bieden een prettige werksfeer in een klein team met betrokken collega’s. Inschaling gebeurt volgens de CAO Rijksoverheid afhankelijk van kennis en werkervaring. Bovendien bieden wij een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

Stichting Proefdiervrij is de grootste organisatie in Nederland die zich volledig en uitsluitend inzet voor de belangen van proefdieren en de ontwikkeling van proefdiervrij onderzoeksmethode. De activiteiten van Proefdiervrij zijn gericht op een toekomst waarin proefdieren niet meer nodig zijn. Proefdiervrij werkt samen met wetenschappers, kennisinstellingen, overheid en andere belangengroepen in de maatschappij om dat voor elkaar te krijgen. Proefdiervrij investeert zelf in proefdiervrij onderzoek en motiveert anderen om hetzelfde te doen. De stichting telt momenteel zo’n 50.000 donateurs, 70.000 fans op Social Media en werkt samen met meer dan 50 wetenschappers. Ons kantoor staat in Den Haag en daar werken negen mensen.

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatie en cv (vóór 20 september 2020) naar:

Stichting Proefdiervrij
t.a.v. Debby Weijers
Groot Hertoginnelaan 201
2517 ES Den Haag
weijers@proefdiervrij.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Angela van Aart-Naber. Zij is bereikbaar op ma, di, do en vr tussen 9.30u en 16u (070-3117185) of vanaart-naber@proefdiervrij.nl. In verband met vakantie is Angela niet bereikbaar tussen maandag 31 augustus en vrijdag 11 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld