Relatiemanager Bedrijfsleven

Gezocht: commercieel talent met een hart voor non-profit

Kun jij ondernemers betrekken bij onze missie? Laat jij ondernemers zien waarom hun steun zo belangrijk is voor de brandwondenzorg? En weet jij wat je moet doen om een duurzame relatie met hen te onderhouden? Dan zoeken wij jou!

Voor onze afdeling Zakelijke Werving & Bijzondere Giften zoeken wij een

Relatiemanager Bedrijfsleven

Op een projectmatige manier laat je het aantal ondernemers dat de brandwondenzorg steunt groeien. Je ontwikkelt communicatie-uitingen en voorstellen, organiseert netwerk-evenementen en vindt het leuk om te presenteren en te inspireren. Wellicht heb je bij het lezen van deze tekst al een idee waar je zou willen beginnen?

Jij bent iemand die:

  • Aantoonbare resultaten heeft gehaald op het gebied van acquisitie;
  • Op creatieve en gedreven wijze fondsen kan werven;
  • Vermogen heeft tot projectmatig denken en werken, prioriteitstelling en oog heeft voor ROI;
  • Communicatief sterk is, een vlotte pen en goed taalkundig inzicht heeft;
  • Zich verbonden voelt met de doelstelling van onze stichting;
  • Zich als een vis in het water voelt tussen grote en kleine ondernemers;
  • Misschien ook een eigen relevant netwerk vanuit het bedrijfsleven heeft.

Wij bieden jou, als Relatiemanager Bedrijfsleven, een dynamische werkomgeving voor 3 of 4 dagen per week in een informele, flexibele en gedreven organisatie. Wij hebben een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je salaris is gebaseerd op schaal 45 van de cao-ziekenhuizen. We gaan graag het avontuur met je aan, waarbij we streven naar een relatie voor onbepaalde tijd.

Enthousiast geworden? Stuur dan uiterlijk dinsdag 14 april 2020 je cv en een korte motivatie naar Wilga Hoek, whoek@brandwondenstichting.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marijne Landman, mlandman@brandwondenstichting.nl / 0251-275547.