Stafmedewerker aandachtsgebied asiel

Vacature stafmedewerker aandachtsgebied asiel (procedure)

32 uur per week (88,89%)

Als stafmedewerker begeleiding met aandachtsgebied asiel(procedure), signaleer, verzamel en analyseer je de landelijke ontwikkelingen rondom asiel (m.n. asielprocedure, gezinshereniging, terugkeer). En vertaal je samen met collega’s uit het hele land beleid naar uitvoering, met grote aandacht voor kwaliteit en uniformiteit.

Ben jij een stafmedewerker met een aantoonbare sterke achtergrond in en kennis van de asielprocedure? Kun je zowel adviserend en richtinggevend werken als ook faciliterend en dienstverlenend? Lees dan verder.

Als stafmedewerker werk je in het team in Amsterdam samen met collega’s die zich specialiseren in integratie en arbeidsparticipatie. Je werkt nauw samen met collega’s en andere partners door het hele land. Je resorteert hiërarchisch onder de Manager Begeleiding.

Wat wij vragen

Kennis

  • HBO+ / WO
  • Kennis van en affiniteit met asielprocedures en vluchtelingenrecht
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Specifieke functiekenmerken

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden; zowel schriftelijk als mondeling
  • Goede antenne voor relevante externe en interne ontwikkelingen
  • Zich soepel kunnen bewegen in gezelschappen van verschillend niveau en signatuur
  • Goede adviesvaardigheden
  • Affiniteit met het inrichten van werkprocessen

Wat wij bieden

Een prettige werkplek in een organisatie die idealisme en professionaliteit combineert. VluchtelingenWerk Nederland kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk. Wij bieden een salaris tussen € 2.793,– en € 4.118,–  bruto per maand (schaal 9), op basis van een 36-urige werkweek.

Aanstelling is in eerste instantie voor de periode van één jaar.

Heb je belangstelling?

Stuur dan je sollicitatie vóór 2 maart 2020 naar vacatures-lb@vluchtelingenwerk.nl onder vermelding vacaturenummer 02 en vacaturebron. Informatie over de functie kun je verkrijgen bij Daniëlle Castricum via mail ( dcastricum@vluchtelingenwerk.nl ) of telefonisch via 020 – 346 7382 . Een uitgebreide functiebeschrijving is als bijlage bijgevoegd. Online screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure. De sollicitatiegesprekken zullen op 9 en 10 maart plaatsvinden.

De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.