Rentmeester West

Natuurmonumenten is op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste rentmeester ter versterking van het landelijke team Verwervingen & Beheer (Afdeling Vastgoed).

Jouw werk als

Rentmeester

Onze nieuwe rentemeester is verantwoordelijk voor de verwerving van gronden in de regio Noord-Holland en Utrecht. Binnen je werkgebied ga je zelfstandig de boer op en heb je je eigen netwerk.. Daarnaast vervul je een breed adviserende rol binnen Natuurmonumenten bij het grondbeleid en de gronduitgifte (verpachting, erfpacht, verhuur) door de beheereenheden.

Omdat je werkplek flexibel is, werk je op verschillende plekken in de mooiste natuurgebieden in deze provincies. De ene dag werk je vanuit het kantoor op landgoed Haarzuilens, de andere dag kijk je uit op de weidevogelgebieden in Noord-Holland. Daarnaast ben je altijd welkom op ons landelijk hoofdkantoor in ’s-Graveland. 

Wat jij meeneemt

Heb jij een vastgoed achtergrond, beschik je over een gezonde dosis ambitie en wil jij het verschil maken in een professionele organisatie? Beschik je over een relevante opleiding op HBO+ niveau, kennis van het landelijk gebied, heb je minstens vijf jaar werkervaring en kun je zelfstandig werken? Dan komen we graag met jou in contact!

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en zeer flexibele baan waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen regio en zelfstandig werkt. Onze organisatie kenmerkt zich als professioneel en maatschappelijk betrokken. Je komt terecht in een landelijk team van 12 rentmeesters en de lijnen met de directie zijn kort. Afhankelijk van opleiding en werkervaring vindt inschaling plaats met een maximum van € 4.868,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 37 uur per week.

Werken bij Natuurmonumenten

Natuurmonumenten is trots beheerder, spreekbuis en belangenbehartiger voor 355 natuurgebieden (ruim 108.000 ha), waardevolle landschappen en 3.500 cultuurhistorische bouwwerken verspreid over heel Nederland. We zijn een ondernemende en actieve beweging, die mensen die van natuur en erfgoed houden bij elkaar brengt.

Meer informatie en sollicitatie

Ben jij de rentmeester die we zoeken? Stuur dan uiterlijk 30 september 2019  je CV en motivatie (als pdf of Word-document) naar Jaap Rottink, Teamleider Verwervingen & Beheer via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaap Rottink op telefoonnummer 06-21849686. De eerste ronde gesprekken staat gepland op 7 oktober 2019. De tweede ronde op 15 oktober 2019.

Natuurmonumenten stelt het hebben van een VOG verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Rentmeester Noord

Natuurmonumenten is op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste Rentmeester ter versterking van het team Verwervingen & Beheer (Afdeling Vastgoed).

Jouw werk als Rentmeester

Onze nieuwe Rentmeester is verantwoordelijk voor de aankoop van gronden en gebouwen, de uitgifte in erfpacht, ruilingen, taxaties, het opstellen van overeenkomsten en het adviseren van beheereenheden bij pacht en verhuur. Je gaat zelfstandig gronden en gebouwen verwerven, objecten taxeren en een netwerk opbouwen en onderhouden binnen je werkgebied. Daarnaast vervul je een breed adviserende rol richting de beheereenheden, gebiedsmanagers en landsdeelmanagers van Natuurmonumenten in Friesland, Groningen en Drenthe.

Omdat je werkplek flexibel is, kun je genieten van de mooiste natuurgebieden in deze provincies. De ene dag werk je vanuit het kantoor in het Fochtelooerveen, de andere dag kijk je uit op de landgoederen rond Eelde of de weidevogelgebieden in Friesland. Daarnaast ben je altijd welkom op ons landelijk kantoor in ’s-Graveland.

Wat jij meeneemt

Ben jij Rentmeester NVR, beschik je over een gezonde dosis ambitie en wil jij het verschil maken in een professionele organisatie? Beschik je over een relevante opleiding op HBO+ niveau, kennis van het landelijk gebied, minstens vijf jaar werkervaring en kun je zelfstandig werken? Dan komen we graag met je in contact! 

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en zeer flexibele baan waarin je verantwoordelijk bent voor je eigen regio en beschikt over ruime bevoegdheid. Onze organisatie kenmerkt zich als professioneel en maatschappelijk betrokken. Je komt terecht in een landelijk team van 12 Rentmeesters en de lijnen met de directie zijn kort. Afhankelijk van opleiding en werkervaring vindt inschaling plaats met een maximum van € 4.843,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 37 uur per week.

Werken bij Natuurmonumenten

Natuurmonumenten is trots beheerder, spreekbuis en belangenbehartiger voor 355 natuurgebieden (108.0134 ha),waardevolle landschappen en 3.500 cultuurhistorische bouwwerken verspreid over heel Nederland. We zijn een ondernemende en actieve beweging, die alle mensen die van de natuur houden bij elkaar brengt.

Meer informatie en sollicitatie

Ben jij de doortastende Rentmeester die we zoeken? Stuur dan uiterlijk 3 juli 2019  je CV en motivatie (als pdf of Word-document) naar Jaap Rottink, Teamleider Verwervingen & Beheer via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaap Rottink op telefoonnummer 06-21849686. De eerste ronde gesprekken staat gepland op 8 juli 2019. De tweede ronde op 10 juli 2019.

Natuurmonumenten stelt het hebben van een VOG verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.