Ondersteunend medewerker Donateursbeheer

Voor de afdeling Communicatie & Werving, team Fondsenwerving/Donateursbeheer, zijn we per direct op zoek naar een:

Ondersteunend medewerker Donateursbeheer

het betreft een vrijwillige functie voor 8-16 uur per week, werkdagen in overleg.

Het Liliane Fonds en MIVA staan voor een inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen. Dat zien we graag weerspiegeld in de samenstelling van ons personeelsbestand. We nodigen kandidaten met een beperking daarom nadrukkelijk uit om te solliciteren als zij zich herkennen in het profiel.

Functieomschrijving

Het team Donateursbeheer is direct aanspreekpunt voor particuliere donateurs en biedt ondersteuning bij de afhandeling van fondsenwervende activiteiten gericht op segmenten binnen de markt van particuliere donateurs.

In deze vrijwillige functie bied je ondersteuning bij het op kwalitatief correcte en efficiënte wijze afhandelen van binnenkomend verkeer via post, telefoon en e-mail. Je staat donateurs op professionele en klantvriendelijke wijze te woord, legt contacten vast en voert mutaties direct door. Ook draag je zorg voor de vervolgstappen, zoals het versturen van bedankbrieven.

Als vrijwilliger ontvang je hiërarchisch leiding van de teamleider Donateursbeheer, die samen met de betaalde medewerkers binnen het team ook zorg draagt voor begeleiding.

Profiel

Je hebt een klantgerichte instelling, beschikt over een uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardig-heid en staat donateurs vriendelijk te woord. Ook je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is goed; je schrijft gemakkelijk en hebt een correct taalgebruik.

Achtergrond en vaardigheden

  • MBO werk- en denkniveau
  • bij voorkeur ervaring in een administratieve functie waarbij sprake is van veelvuldig klantcontact per telefoon en e-mail
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal
  • goede computervaardigheden en ervaring met het verwerken van gegevens in een database

Wij bieden

  • een boeiende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is
  • de mogelijkheid om te leren en werkervaring op te doen en/of je werkervaring met ons te delen
  • reis- en/of onkostenvergoeding

Sollicitatie

Als je belangstelling hebt en je voldoet aan het profiel, dan ontvangen we graag uiterlijk 4 februari a.s. je gemotiveerde sollicitatie en curriculum vitae, die je per e-mail kunt sturen aan het team P&O (sollicitatie@lilianefonds.nl). Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karolien Lahnstein, teamleider Donateursbeheer (073-5189420).

In 2017 kregen bijna 90.000 kinderen met een handicap steun van het Liliane Fonds en MIVA, die sinds 2018 een personele unie vormen. Samen met anderen brachten we in hun leven een verandering op gang. Een verandering die voor de meesten het verschil betekent tussen een leven in de marge en onder de maat en een leven met anderen en ruimte voor ontwikkeling. Hoe we dat doen? Door voor deze kinderen mogelijk te maken wat voor ieder kind vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Met onze partners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika maken we kinderen sterker en hun omgeving toegankelijker. Door hun functioneren te verbeteren en hen zelfbewust en weerbaar te maken. En door barrières op te heffen die hen verhinderen mee te doen in de wereld om hen heen. We financieren individuele, brede steun op maat aan kinderen en we ondersteunen deze aanpak met de versterking van lokale organisaties. En we komen op voor de belangen van mensen met een handicap in het Nederlandse beleid voor ontwikkelingssamenwerking.

Op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch werken voor het Liliane Fonds en MIVA samen bijna 80 medewerkers in dienstverband en ruim 120 vrijwilligers.