Frontoffice medewerker

De VPRO is een creatieve publieke mediaorganisatie die met inhoudelijk verdiepende programma’s en intelligent vermaak grenzen verkent. Door buiten de gebaande paden te treden en te duiden wat er in de wereld gebeurt, willen we bijdragen aan nieuwe inzichten en ideeënvorming. Onze verslaggevers in binnen- en buitenland, onderzoeksjournalisten en documentairemakers agenderen onderwerpen vanuit ongebruikelijke invalshoeken. We staan open voor het experiment en creatieve, onorthodoxe ideeën.

De VPRO wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen

Voor de afdeling Publieksservice zoeken wij op korte termijn een:

 Frontoffice medewerker m/v

(32 uur per week)

Wie zijn wij?

De afdeling publiekservice is het eerste aanspreekpunt voor het publiek zowel de VPRO als voor HUMAN. Als frontoffice medewerker handel je binnenkomende telefoontjes, brieven en e-mails af. Dit kunnen administratieve vragen zijn bijvoorbeeld het wijzigen van een bankrekeningnummer of adres, maar ook vragen of opmerkingen over programma’s van de VPRO. Ook aanvragen om lid, abonnee of donateur te worden, worden afgehandeld door publieksservice. De afdeling publieksservice maakt onderdeel uit van de afdeling CRM en valt onder de afdeling Publiek & Marketing.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je neemt telefoontjes aan en behandelt binnenkomende mails. Je verstrekt informatie aan ons publiek over de programmering en wanneer nodig geef je feedback van onze achterban door aan de juiste afdelingen. Op proactieve wijze probeer je opzeggers te behouden. Je denkt bovendien actief mee over hoe we onze service aan het publiek kunnen verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie van abonnees, leden en donateurs: je voert persoonsgegevens van nieuwe leden, abonnees en donateurs in, houdt deze bij en past aan waar nodig. Verder stuur je gidsen na en handel je voorkomende facturatievragen af. Incidenteel bel je abonnees, leden of donateurs na. Een hoogwaardige service aan het publiek staat bij alle activiteiten centraal.

Wat verwachten wij van je?  

 • Minimaal MBO niveau
 • Zelfstandigheid en accuratesse
 • Ruime administratieve ervaring
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een service gerichte instelling
 • Affiniteit met de VPRO en HUMAN
 • Een prettige telefoonstem
 • Stressbestendigheid
 • Ervaring met data entry, Excel en Word
 • Ervaring met Microsoft Dynamics is een pré

Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan in een dynamische omgeving met een aanstelling in de eerste instantie voor de periode van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een functie voor 32 uur per week verdeeld over 4 dagen. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en zal liggen tussen € 2.000,- en € 2.800,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De functie is ingeschaald in salarisklasse E van de Omroep CAO. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% december-uitkering.

Informatie en sollicitatie:

VPRO stelt inhoud en vakmanschap voorop. Onze vacatures staan dan ook open voor elke kandidaat die zich in de vacature herkent. Je gemotiveerde reactie met CV ontvangen we graag uiterlijk 2 december 2019 via https://vacatures.vpro.nl/.

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Iris Soeurt, manager CRM, email: i.soeurt@vpro.nl.

Medewerker klantcontact, Den Haag

Op een warme manier communiceren is jouw kracht. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze supporters en vindt het leuk om met hen in contact te staan. Je weet hen te motiveren en inspireren om dierenwelzijn wereldwijd op de agenda te zetten.

Daar begint jouw avontuur als onze nieuwe medewerker supporter services! Voor 3 of 4 dagen per week ben je verantwoordelijk om vanuit de organisatie te communiceren met onze achterban. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel wat wij jou te bieden hebben!

Hoe ga jij dieren helpen?
In jouw functie sta je in contact met onze achterban: onze supporters! Je beantwoordt vragen van donateurs en handelt deze af per telefoon, e-mail en op social media. Door goed en warm te communiceren kun jij echt een verschil maken en mensen (blijven) inspireren om zich in te zetten voor dierenwelzijn wereldwijd! Je weet te schakelen tussen veel verschillende taken en houdt daarbij goed overzicht.

Wij zijn World Animal Protection
We beschermen dieren, wereldwijd. Wilde dieren, dieren in gemeenschappen, vee en dieren in rampsituaties. We leveren directe (nood)hulp, voeren campagne, geven voorlichting en lobbyen voor betere wetten en regels.

World Animal Protection Nederland vormt samen met kantoren in vijftien landen wereldwijd en het hoofdkantoor in Londen de organisatie World Animal Protection. Jij versterkt onze negentien vrouwen en zes mannen op ons Nederlandse kantoor. De sfeer is uitstekend en nieuwkomers ervaren het als een warm bad. We zijn een strijdbare en zorgzame organisatie. Niet alleen voor de dieren, maar ook voor onze medewerkers. Successen en verjaardagen vieren we en af en toe nemen we een borrel met elkaar.

Hoe draag jij bij aan het beschermen van dieren wereldwijd?

 • Je handelt op een prettige en heldere wijze vragen en verzoeken af van donateurs en supporters via Facebook, e-mail, de telefoon en post.
 • Je werkt in de tweede lijn support. Dit houdt in dat je het contact centre op de hoogte houdt en betrekt bij actuele ontwikkelingen binnen World Animal Protection.
 • Je verwerkt reacties vanuit telemarketingacties (vragen uitzetten bij collega’s, gegevens aanpassen in de database e.d.).
 • Het verrichten van voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden t.a.v. het bedankproces voor donateurs.
 • Het proactief terugkoppelen van klantreacties ten aanzien van acquisitie, behoud en upgrade acties aan de fondsenwervers en indien nodig het nemen van acties.
 • Beantwoorden ingewikkelde vragen die niet door contact centre behandeld kunnen worden.
 • Je stelt FAQ op voor campagnes.

Overige taken en verantwoordelijkheden

 • Opbouwen en onderhouden van contacten met relevante in- en externe relaties
 • Het proactief meedenken over verbeteringen en het betrekken van collega’s bij wat er leeft onder de achterban. Analyseren en volgen van relevante trends en ontwikkelingen in de markt.
 • Alle overige taken in opdracht van de database manager en het Hoofd Fondsenwerving & Communicatie

Waarmee bescherm jij dieren wereldwijd?

Jij vecht om dierenwelzijn wereldwijd op de agenda te krijgen door onze supporters te inspireren! Jouw warme manier van communiceren is jouw belangrijkste wapen tijdens je werkzaamheden.

 • Werk- en denkwijze op MBO-niveau
 • Minstens twee jaar ervaring als service support medewerker of een vergelijkbare functie
 • Klantvriendelijke houding en goede luistervaardigheden
 • Kennis van en ervaring met het werken met donateursdatabases
 • Accuratesse en zorgvuldigheid
 • Ervaring met en gevoel voor webcare van social media kanalen
 • Affiniteit met dierenwelzijn
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis met en ervaring bij goede doelen organisaties is een pré

Wij belonen je voor je inzet
Naast de goede sfeer op ons kantoor, bieden wij je een contract aan van 3 of 4 dagen per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Gelet op de gevraagde ervaring ligt het fulltime brutostartsalaris tussen de €2.042,- en €2.465.

World Animal Protection biedt een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij tevredenheid, ontwikkeling en groei van onze medewerkers centraal staan. Daarnaast krijg je altijd 100% vergoeding van je OV kosten, zelfs als je op de fiets komt!

Wil jij je samen met ons inzetten voor dierenwelzijn wereldwijd?
We ontvangen graag je reactie, inclusief motivatie en CV, vóór maandag 15 oktober 2018 gericht aan Hilje Wolfson, Hoofd Fondsenwerving en Communicatie via: hrm@worldanimalprotection.nl.

Meer informatie is te verkrijgen bij Hilje Wolfson op 06-10665068. Het eerste gesprek vindt plaats op maandag 22 oktober 2018 en een tweede gesprek op vrijdag 26 oktober 2018. Mocht je op deze dagen niet beschikbaar zijn, vermeld dit dan bij je sollicitatie.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.