Uitnodiging voor alle kerken, moskeeën, gemeentehuizen en carillons: luid de noodklok voor het klimaat

De Noordpool smelt, de zeespiegel stijgt en de oogsten mislukken. Als er niets verandert, zal klimaatverandering een steeds grotere rol gaan spelen in ons dagelijks leven. Gevaarlijke opwarming van de aarde kan nog worden voorkomen, maar het is de hoogste tijd om in actie te komen.

Wij luiden de noodklok voor het klimaat

Door heel Nederland luiden we samen op zaterdagmiddag 1 december om 2 voor 12 de noodklok voor het klimaat. Dit om aandacht te vragen voor de internationale klimaatconferentie in Polen die begin december plaatsvindt. Een belangrijk moment om te markeren en om aandacht voor te vragen. Dit is het moment voor Nederland om het tij te keren en vaart te maken met de omslag naar een duurzame samenleving. Doet u mee?

Aanmelden

Hebben wij nog geen contact gehad met uw kerk, moskee, synagoge, tempel, gemeentehuis of carillon, en wilt u meedoen met het luiden van de klok, stuur dan een e-mail aan pelle.berting@greenpeace.org onder vermelding van:

  • naam van de kerk, moskee, synagoge, gemeentehuis of carillon
  • plaatsnaam
  • naam contactpersoon
  • telefoonnummer
  • e-mailadres

U ontvangt dan ruim voor 1 december 2018 een informatiepakket met een handleiding.
Kent u klokkenluiders, kosters, bestuurders, gemeente-ambtenaren, carillonspelers die mee kunnen helpen met het luiden van klokken in Nederland? Deel dit bericht met ze en/of nodig ze uit voor dit Facebook evenement voor deelnemende organisaties.

Aanmelden zonder klok

Meedoen zonder dat u een klok heeft om te luiden, kan ook. Meer informatie volgt. Neem hiervoor contact op met Pelle Berting op pelle.berting@greenpeace.org.

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633