Twinkle Tinkerbell

whatsapp-image-2020-01-19-at-14.40.24-1.jpeg
    • Andere katten: nee
    • Kinderen: 6+
    • Huis met tuin
    • Medicatie: nee
    • Speciaal dieet: nee

Tinkerbell is zeer waarschijnlijk van hoogte naar beneden gevallen. Want ze liep mank en had enorme pijn aan haar rechterachterpoot. Ze had niets gebroken, gelukkig. Maar duidelijk heel ongelukkig terecht gekomen.

Ze vond het helemaal niet leuk als we haar pootje aanraakten. Ze werd zelfs boos op ons, omdat het haar zoveel pijn deed. Waarschijnlijk had ze last van een scheurtje of haar poot verrekt. We hebben haar een tijdje pijnstilling gegeven en met rust zou ze wel weer genezen.

Vaak denken mensen dat katten wel op hun pootjes terecht komen, als ze naar beneden vallen. Veel balkons zijn dan ook niet afgeschermd. Maar wij zien heel veel gewonde katten, soms zelfs met gebroken pootjes of een gebroken kaak. Vanwege die val.

En twee weekjes later liep ze er inderdaad weer goed op. Ze werd nog gesteriliseerd en nu is ze klaar voor de grote verhuizing. Spelen en rondrennen vindt ze heel erg leuk. In de krabpaal vliegt ze als een behendig pantertje. Tinkerbell is een jong poesje van ongeveer 6 maandjes en is ervan overtuigd dat het leven alleen maar uit spelen bestaat. Spelen, slapen en eten… Zo ziet haar ideale dag eruit. Tinky heeft nog niet geleerd dat mensenhanden niet geschikt zijn om mee te spelen. Ze speelt soms met ons alsof we een soortgenootje zijn. Ze doet dit niet altijd zachtjes, soms zelf met nagels en tandjes. Dat handen zijn om te aaien, dát moet ze nog een beetje leren.

Tinkerbell is een lieverdje, een heerlijke grappig poesje. Ze gedraagt zich helemaal zoals een jong kitten zich moet gedragen: speels, ondeugend, vol energie en altijd in voor een spelletje. We zoeken voor haar een gezin met een veilig huisje met een tuin om later lekker buiten te spelen.

Ze is ongeveer 6 maandjes jong, gesteriliseerd, ingeënt en gechipt. Wilt u kennismaken met Tinkerbell? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN