Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Twan Huys signeert Wandellust op Tiengemeten

Natuurmonumenten

Kom op zondag 9 augustus naar Tiengemeten. Twan Huys signeert dan zijn onlangs verschenen boek ‘Wandellust’ voor publiek. Dat doet hij op een van de mooiste plekjes op Tiengemeten, waarover hij ook in zijn boek schreef.

Twan Huys signeert op zondag 9 augustus zijn onlangs verschenen boek Wandellust voor publiek. In zijn boek vertelt hij over hoe hij zichzelf in de natuur hervindt na een mislukt televisieavontuur. Een jaar lang wandelt hij door de mooiste natuurgebieden van het land. Samen met familie, vrienden en bekenden ontdekt hij dat de natuur kalmeert en inspireert. Zijn ervaringen legt hij vast in Wandellust, een boek vol persoonlijke verhalen en eindeloos wandelplezier. 

Voordracht op de Vliedberg

Van 14.30 tot 16.00 uur zal hij op een van de mooiste plekken van eiland Tiengemeten een stukje voordragen uit zijn nieuwe boek. Midden in de natuur, boven op de Vliedberg, heb je het mooiste uitzicht op Tiengemeten. Dit is een van de locaties waar Twan in zijn boek Wandellust over schrijft.

Signeersessie

Na het voordragen neemt Twan ruim de tijd om vragen te beantwoorden. Daarna signeert hij ieder exemplaar die door belangstellenden even ervoor in Bezoekerscentrum Tiengemeten van Natuurmonumenten is gekocht.

Bestel hier tickets voor de boot naar Tiengemeten

Dit bericht is afkomstig van de website van Natuurmonumenten:

https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-tiengemeten/nieuws/twan-huys-signeert-wandellust-op-tiengemeten

Twan Huys signeert Wandellust op Tiengemeten

Natuurmonumenten

Natuur, Milieu en Dieren
Schaep en Burgh, Noordereinde 60, 1243 JJ, 's-Graveland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV