Traditionele ‘kwartjesmaand’ in ARTIS

moeder_en_goudgibbonbaby_in_artis_1920x1080.jpg

Ook nu wordt deze traditie voortgezet om de toegankelijkheid van ARTIS te vergroten. De hele maand september kunnen bezoekers een kortingsvoucher downloaden via de knop onderaan deze pagina. Op vertoon van deze voucher kun je aan de kassa een toegangskaart voor ARTIS kopen die een kwart in prijs verlaagd is.

Te doen in september

Luister dagelijks naar de dierverzorger vertelt. Hoor van de olifantenverzorgers hoe olifanten hun slurf gebruiken bij het eten en luister naar de trompetgeluiden van de olifanten. 

Volg in het weekend van 14 en 15 september de rondleiding ARTIS historie, erfgoed en monumenten, in het kader van de Open Monumentendagen . Ontdek dat het monument Wolvenhuis/ Eik en Linden vroeger een herberg was waar je naast een biertje ook een dame op schoot kon krijgen. En dat de Heimans Eik, de oudste eik van Amsterdam, ook tot de monumenten behoort. 

Kom 22 september kijken naar de documentaire over de laatste mannelijke noordelijke witte neushoorn en loop aansluitend mee met de rondleiding over (bijna) uitgestorven diersoorten.

Of bekijk de voorstelling Netwerk Aarde in het ARTIS-Planetarium. Zie  waar onze planeet aarde ligt in het enorme heelal en hoe het een kwetsbaar klein bolletje lijkt. Een bol waarop alle met elkaar verbonden is; van de allerkleinste micro-organismen in onze bodem tot walvissen in de oceaan, en waar we goed voor moeten zorgen om een gezonde planeet voor toekomstige generaties achter te laten. 

Prijzen in september

  ARTIS in september ARTIS & Micropia in september
Normaal
(10+ jaar)      
€ 24,00 € 18,00 € 30,50 € 23,50
Jeugd
(3 t/m 9 jaar)
€ 20,50 € 15,50 € 26,50 € 21,50
0 t/m 2 jaar  gratis gratis gratis gratis

kortingsbon

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Artis:

https://www.artis.nl/nl/ontdek/nieuws/2019/08/30/traditionele-kwartjesmaand-in-ARTIS/

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN