Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sympathieke kaartenactie brengt 500 euro op

Margot ten Bok wilde iets doen voor de mensen die alleen thuiszitten vanwege de coronacrisis èn voor de kwetsbare mensen in onze samenleving. Dus startte ze een sympathieke kaartenactie met zelfgeschreven gedichten. Voor opa’s, oma’s of iemand anders die we nu even niet kunnen zien. De volledige opbrengst van de actie gaat naar Dokters van de Wereld. Een win-win situatie dus. De ontvangers van de kaartjes blij en wij blij.

De actie is een groot succes. Het streefbedrag van 500 euro heeft Margot inmiddels al bereikt, maar ze gaat door. “Al meer dan 100 mensen zijn je voorgegaan en er is inmiddels maar liefst 500 euro opgehaald! Maar niet getreurd, er zijn nog genoeg kaartjes over”, laat Margot weten. De kaartjes kosten 2.95 euro per stuk, inclusief verzendkosten. Als je een persoonlijke boodschap erop geschreven wilt hebben, kan dat ook. De kaartjes zijn te bestellen via instagram: @voor.de.leuk of door een e-mailtje te sturen naar: margot.mtb@gmail.com .

We sluiten af met een van Margots gedichtjes:

Realiteit is niet altijd wat je wil dat het is
Soms moet je het gewoon accepteren
Want als je gaat piekeren over wat je mist
Zul je nooit zien wat de wereld je heeft gegeven

Dank je wel Margot!

Margot met haar zelfgemaakte kaartjes

Sympathieke kaartenactie brengt 500 euro op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV