Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Succes voor “Houd de lijn vrij!”

Al voor het derde jaar op rij ondersteunt Visio de campagne “Houd de lijn vrij!”. Doel van deze campagne is mensen bewust te maken van de functie van geleidelijnen en het belang om deze vrij te houden. En dit is nog steeds hard nodig. Maar liefst 56% van de mensen houdt geen rekening met het vrijhouden van geleidelijnen.

Nieuw: stoeptegel “vrijhouden”

Om mensen te blijven herinneren aan het vrijhouden van geleidelijnen heeft “Houd de lijn vrij!” een stoeptegel ontwikkeld met daarop het campagnepictogram en de tekst “vrijhouden”. Vanaf april kunnen de stoeptegels besteld worden. Een mijlpaal waar we supertrots op zijn en een oplossing waar veel gemeenten op zaten te wachten!

Gemeente Zaanstad legt eerste stoeptegel

De gemeente Zaanstad bestelde de stoeptegels direct en heeft op vrijdag 15 mei als allereerste gemeente de tegel in het straatbeeld gelegd. We hopen natuurlijk van harte dat veel gemeenten dit goede voorbeeld volgen zodat  mensen met een visuele beperking veilig hun weg in de openbare ruimte kunnen vinden.

“Houd de lijn vrij!” volgen?

Wil je meer weten over “Houd de lijn vrij!”, kijk dan op www.houddelijnvrij.nl. Je kunt het  campagnenieuws ook volgen via Facebook, Linkedin en Instagram.

Succes voor “Houd de lijn vrij!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV