Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Steun voor C&A klacht

SOMO

Verschillende organisaties spreken hun steun uit voor de door SOMO, Action Labour Rights (Myanmar) en Schone Kleren Campagne Nederland ingediende klacht over kledingbedrijf C&A bij de klachtencommissie van het kledingconvenant.

De organisaties dienden een klacht in tegen convenantlid C&A omdat het kledingbedrijf klachten van arbeiders in de Roo Hsing fabriek in Myanmar niet op de juiste manier aangepakte.

In de ondersteunende verklaring van het Amerikaanse Solidarity Center worden de slechte arbeidsomstandigheden in Myanmarese kledingindustrie beschreven. Ook prijzen zij de rol die Action Labour Rights speelt bij het ondersteunen van werknemer, vakbonden en het opkomen voor vakbondsvrijheid.

Lees meer over de klacht in het online dossier ‘klacht tegen C&A’

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van SOMO:

https://www.somo.nl/nl/steun-voor-ca-klacht/

Steun voor C&A klacht

SOMO

Maatschappij
Sarphatistraat 30, Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV