Spring aan boord van de JINC-trein

JINC-1-875x511.jpg
Kinderen op Bliksemstage bij Arriva in Leeuwarden.

JINC is bezig aan een groeispurt! Dankzij bijdragen van de Nationale Postcode Loterij en het VSBFonds zijn we in rap tempo bezig ons bereik in Nederland te vergroten. Uiteraard zijn we daar erg blij mee. Want het betekent dat we nóg meer kinderen uit wijken met achterstand kunnen helpen aan een goede start op de arbeidsmarkt.

JINC is bezig aan een groeispurt! Dankzij bijdragen van de Nationale Postcode Loterij en het VSBFonds kunnen we vanaf 2019 nóg meer kinderen uit wijken met achterstand kunnen helpen aan een goede start op de arbeidsmarkt.

Die groei betekent ook dat we vanaf volgend jaar veel nieuw talent kunnen gebruiken. In de lente van 2019 zullen we mensen aannemen in tenminste 7 van de 10 volgende steden: Arnhem, Nijmegen, Groningen, Tilburg, Dordrecht, Breda, Leiden, Zoetermeer, Delft en Alphen aan den Rijn.

Ik steun het streven van JINC om landelijk actief te zijn. Dan weet ik zeker dat alle jongeren aan de onderkant van de arbeidsmarkt worden bereikt.

Euro-parlementariër Agnes Jongerius

Als je denkt dat jij degene bent die een van deze JINC-vestigingen kan leiden, dan horen we echter graag nu al van je. Om de gang van zaken straks te bespoedigen, willen we namelijk graag zo vroeg mogelijk kennismaken met geschikte kandidaten voor de functie van vestigingsdirecteur/senior projectleider. Ook omdat er dan genoeg tijd is om geïnteresseerden één van onze projecten te laten bijwonen. Op die manier kun je immers het best inschatten of JINC en jij en een goede match zijn.

Meld je aan

Ben je dus ondernemend, verbindend en commercieel? En het lijkt het je leuk een JINC-vestiging op te zetten en leiding te geven aan een (groeiend) team? Stuur dan je CV en een korte motivatie aan Mandy Jongejans via sollicitatie@jinc.nl. Als je wil, kun je van te voren een functieprofiel opvragen. Let op: het gaat om functies voor tussen de 16 en 32 uur per week, afhankelijk van de grootte van de stad en de fase van de uitbreiding. We horen heel graag van je!

Het bericht Spring aan boord van de JINC-trein verscheen eerst op JINC.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN