Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sharlon genomineerd voor VIVA400

Wat is VIVA400

Op 12 december reikt VIVA voor de twaalfde keer de VIVA400-awards uit. De VIVA400 is een lijst met vrouwen die ambitieus en ondernemende zijn en die een verschil maken in de wereld. Ze zijn genomineerd door mensen die door hen worden geïnspireerd. Sharlon is er daar een van! We weten nog steeds niet wie haar heeft genomineerd, maar we zijn ontzettend trots op Sharlon. Ze verdient het zeker.

Jouw stem telt

Hoe meer stemmen, hoe meer kans ze maakt op de award. Sharlon is genomineerd in de categorie zorgdrager. Je kan nog stemmen tot 2 december via onderstaande link. Stem jij ook? Gebruik deze link om te stemmen: https://www.viva.nl/viva400/zorgdragers/, zoek bovenstaande foto en stemmen maar!

Het bericht Sharlon genomineerd voor VIVA400 verscheen eerst op Mavuvu.

Sharlon genomineerd voor VIVA400

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.