Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ruim 250 kinderen zetten eerste stappen als CEO

jINC

Vandaag hebben ruim 250 kinderen kennis gemaakt met de bazen die ze op 10 juni zullen vervangen. In de aanloop naar die datum komen daar nog eens 200 kinderen bij. Geen wonder, dat we ons best een beetje trots voelen!

Het is die ruim 250 kinderen gelukt om vandaag hun eerste stappen te zetten als CEO, directeur of politicus. Thuis, of in sommige gevallen op school, bespraken ze met ‘echte’ bazen uit heel Nederland welke klus 10 juni op hen wacht. Door een kennismakingsspel te spelen leerden ze bovendien alvast veel over elkaar en de meesten kregen ook een online tour door ‘hun’ bedrijf of instelling.

Doordat ik met Renate heb gepraat, weet ik dat PwC een mooi bedrijf is waar iedereen kansen krijgt. Dat raakt me echt, want ik vind dat zo belangrijk.”Leerling Safae over haar collega-baas

De deelnemers, zowel de jonge als de volwassenen, reageerden na afloop positief. Zo zei vmbo’er Safae, die op 10 juni Renate de Lange (bestuursvoorzitter PwC) vervangt: “Ik wist van te voren niet precies wat ik kon verwachten. Maar doordat ik met Renate heb gepraat, weet ik dat PwC een mooi bedrijf is waar iedereen kansen krijgt. Dat raakt me echt, want ik vind dat zo belangrijk.”

Supergemotiveerd

Transavia-CEO Marcel de Nooijer was al even onder de indruk van zijn vervanger Micha. Op zijn LinkedIn-account: “Wat bijzonder om deze enthousiaste jongen te ontmoeten. Hij is nog maar kort geleden naar Nederland gekomen en wil een carrière in de ICT. Wat een supergemotiveerd talent die kansen zoekt en dromen gaat waarmaken!”

De komende weken en maanden zullen nog eens ruim 200 kinderen kennis maken met ‘hun’ baas. Op 10 juni vindt daarna het hoogtepunt plaats: dan nemen de leerlingen voor een dag het roer in handen.

Het bericht Ruim 250 kinderen zetten eerste stappen als CEO verscheen eerst op JINC.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van jINC:

https://www.jinc.nl/ruim-250-kinderen-zetten-eerste-stappen-als-ceo/

Ruim 250 kinderen zetten eerste stappen als CEO

jINC

Maatschappij
Derkinderenstraat 106, Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV