Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rode loper ligt uit tijdens Dankweek

De week van 2 november is het Dankweek bij Red een Kind. Bij het kantoor aan de George Stephensonstraat 11 te Zwolle ligt de rode loper uit. Alle activiteiten zijn gericht op het bedanken van sponsors, donateurs, vrijwilligers, kerken, scholen en bedrijven.

In de dankweek drukt Red een Kind drukt haar erkentelijkheid uit richting de eigen achterban. “Zonder onze sponsors en donateurs kunnen wij ons werk niet doen “, vertelt directeur Leo Visser. “Dankzij ruim 22.000 gevers kunnen wij elk jaar honderdduizenden kinderen helpen. Afgelopen jaar waren dat er 450.000!  In de week rond Dankdag willen we daar graag extra bij stilstaan en al onze donateurs namens al die kinderen bedanken.”

Rode loper

De hele week ligt bij het kantoor van Red een Kind de rode loper uit. Wie zich verbonden weet met Red een Kind is hartelijk welkom voor een kop koffie met gebak. De medewerkers van Red een Kind gaan er ook op uit: sommige kerken, scholen of bedrijven zullen verrast worden met een ludiek bedankje. Ook sponsors kunnen per mail, per telefoon of per post een bedankje tegemoet zien. Op social media komen filmpjes en foto’s vanuit verschillende programma’s van Red een Kind.

Alleen bedanken

“We vragen veel aan onze sponsors en donateurs”, vertelt Anki van Bruggen, manager Fondsenwerving & Bewustwording van Red een Kind. “De mensen die ons steunen doen dat vaak al heel erg lang en zijn ons heel trouw. Als er ergens een ramp gebeurt, of er is binnen een programma extra geld nodig, kunnen we ook vaak bij hen aankloppen voor een extra gift. Dat vinden we niet vanzelfsprekend. Daarom willen we het deze week eens omdraaien: we gaan iedereen eens extra bedanken, en we vragen in geen geval om giften of sponsoringen.”

Dankdag

Dat de Dankdag voor gewas en arbeid (woensdag 4 november) midden in deze week valt, is niet toevallig. Directeur Leo Visser: “We zijn niet alleen afhankelijk van onze achterban, maar boven dat alles weten we ons afhankelijk van de zegen van onze hemelse Vader.”


Rode loper ligt uit tijdens Dankweek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.