Meer weten? informatie@fondsen.org

Rijksmuseum presenteert pop-up concert rapper Willem de Bruin

Gratis toegang

Toegang tot het pop-up concert van Willem is gratis. Iedereen kan vanaf 16 september vanaf 12 uur kaarten bestellen via de website van het Rijksmuseum. In totaal zijn 1250 tickets beschikbaar.

Willem de Bruin: Na een prachtige afsluiting van mijn tour in Carré ben ik trots nog een kers op de taart toe te mogen voegen. En dat met een optreden in het Rijks. Donker en licht, waar het werk van Rembrandt bekend om staat, is ook een thema binnen mijn album Man In Nood. Creatief gezien wordt dit weer een nieuwe benadering van mijn verhaal.

Willem de Bruin

Vier jaar na het einde van The Opposites brengt Willem de Bruin (1985) zijn solo-album Man in Nood (2018) uit. Op het album staan songs die hij schreef na een donkere periode. Inmiddels heeft Willem zijn tour afgesloten met een uitverkocht concert in Carré. Het concert in de Passage onder het Rijksmuseum op 28 september vormt de toegift.

Muziek in het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum heeft maar liefst 500 historische muziekinstrumenten in zijn collectie. Ook speelt muziek vaak een symbolische rol in de schilderijen. Muziek in het Rijksmuseum biedt een gevarieerd muziekprogramma voor een breed publiek om zo het museumbezoek te verrijken. Denk bijvoorbeeld aan klassieke- en popconcerten, het bespelen van historische muziekinstrumenten, dance-events, optredens in de museumtuinen en een digitale muziektour.

Muziek in het Rijksmuseum wordt mogelijk gemaakt dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij.

Categorieen

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633