Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rijksmuseum opent zijn deuren weer op 1 juni

Taco Dibbits, hoofddirecteur Rijksmuseum: Het is van groot belang dat we het museum weer kunnen openstellen voor het publiek. Juist in deze tijd biedt kunst houvast. We zullen er alles aan doen om een bezoek aan het museum voor iedereen zo veilig en prettig mogelijk te maken.

Maatregelen

Voorlopig is het alleen mogelijk om een kaartje te kopen via de website van het Rijksmuseum. Dit geldt voor iedere bezoeker (ook museumkaarthouders en Vrienden). Via de website van het Rijksmuseum is een tijdsblok te boeken waarop men het museum binnen kan gaan. Zo kunnen we het aantal bezoekers dat tegelijk in het museum aanwezig is, reguleren. Ook worden extra hygiëne-maatregelen getroffen voor zowel het publiek als voor de medewerkers.

De tentoonstelling Caravaggio-Bernini. Barok in Rome die op 14 februari opende, is nog te zien tot en met 7 juni.

Rijksmuseum opent zijn deuren weer op 1 juni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV