Meer weten? informatie@fondsen.org

Red een Kind wint Transparant Prijs

In de Nieuwe Kerk in Den Haag heeft Red een Kind vanmiddag de Transparant Prijs in ontvangst genomen. De jury sprak haar lof uit voor de continue kwaliteit die Red een Kind levert in het aantonen van de maatschappelijke impact van haar werk. In het bijzonder werd de verslaglegging op de website van Red een Kind geroemd.

De Transparant Prijs wordt uitgereikt aan de goededoelenorganisaties die het meest transparante jaarverslag hebben geschreven. Initiatiefnemer van de prijs is PwC.
De jury riep Red een Kind uit als winnaar in de categorie ‘grote organisaties’. Juryvoorzitter Herman Wijffels overhandigde de prijs aan directeur Leo Visser. De prijs voor kleinere organisaties werd gewonnen door Heifer.

Leo Visser: “Wij zijn trots en blij! In ons jaarverslag met als thema ‘Doorgeven’ vertellen we met name de verhalen van de kinderen en gezinnen die de impact van ons werk in hun eigen leven hebben ervaren. Impact die we dankzij sponsors en donoren mochten bereiken. Voor hen is dit dus ook goed nieuws.”

In 2014 en 2015 werd Red een Kind eveneens genomineerd voor de Transparantprijs. Drie keer is dus toch echt scheepsrecht.

Bekijk hier ons jaarverslag 2015


Categorieen

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633