Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reactie Greenpeace op vertrek Minister Van Nieuwenhuizen

Greenpeace Nederland

Faiza Oulahsen, hoofd Klimaat en Energie bij Greenpeace Nederland reageert op het nieuws dat demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat vertrekt en voorzitter wordt van Energie-Nederland.

“Cora van Nieuwenhuizen heeft als minister van Infrastructuur en Waterstaat flinke steken laten vallen door geen streep te zetten door Lelystad Airport en het willen doordrukken van de snelweg-verbreding bij Amelisweerd. Ze werd niet voor niets geprezen door de asfaltindustrie.

Nederland had de afgelopen jaren stappen kunnen zetten op gebied van duurzaam vervoer. Meer elektrisch rijden, meer treinen en minder vliegen. Maar VVD’er Van Nieuwenhuizen nam de klimaatcrisis nooit serieus en gelooft nog steeds dat de CO2-uitstoot van grote vervuilers als KLM en Schiphol de komende jaren kan groeien. We hopen dat van Nieuwenhuizen een omslag maakt en wel leiderschap toont om de klimaatcrisis aan te pakken met Energie-Nederland.”

Dit artikel is afkomstig van de website van Greenpeace Nederland:

https://www.greenpeace.org/nl/greenpeace/47520/reactie-op-vertrek-minister-van-nieuwenhuizen/

Reactie Greenpeace op vertrek Minister Van Nieuwenhuizen

Greenpeace Nederland

Natuur, Milieu en Dieren
NDSM-Plein 32, 1033 WB Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV