Radboud van Delft nieuwe directeur organisatie bij PAX

radboud.jpg

09-08-2018

Radboud van Delft is per 1 september de nieuwe directeur Organisatie van PAX. Met zijn aanstelling is de driekoppige directie, bestaande uit: Jan Gruiters, algemeen directeur, Miriam Struyk, directeur programma’s en Van Delft in de rol van directeur organisatie, compleet.

Van Delft was al bekend binnen PAX. In 2017, na het vertrek van de toenmalige directeur Freek Landmeter, werd Van Delft aangetrokken om leiding te geven aan de organisatieontwikkeling van het sterk gegroeide PAX, om te zorgen dat de organisatie goed voorbereid is op de toekomst. Toen de contouren van de nieuwe organisatie duidelijk werden en er bovendien de keuze voor een driekoppige directie werd gemaakt, werd er gezocht naar een nieuwe directeur organisatie. Dat is Van Delft geworden.
Hij is er blij mee. “De samenwerking met de twee andere directeuren verloopt heel prettig en we vullen elkaar goed aan.”

Van Delft heeft ruime ervaring in organisatorische processen. Zo was hij de managing director bij Rank a Brand en werkte hij als directeur organisatie bij Greenpeace. Van Delft ziet er naar uit om bij PAX te implementeren wat hij reeds in gang heeft gezet. Hij heeft daarbij best wat uitdagingen op zijn bord, zoals het verwezenlijken van de nieuwe organisatiekoers, het krimpen van de organisatie na jaren van groei en het bij deze twee processen bestendigen van kennis en ervaring. Van Delft heeft er vertrouwen in dat dat, samen met zijn collega’s gaat lukken: “Ik ben blij dat ik me samen met mijn collega’s kan blijven inzetten om het belangrijke werk van PAX voor vrede in een snel veranderende wereld verder te kunnen vormgeven.”

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN