Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Quiet-talent scoort bij Willem II

Een van de speerpunten van Quiet Community is om members in staat te stellen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Nou, wat betreft Quiet-kid Mike (11) hoeven we geen handje te helpen, die schopt het zelf al ver genoeg. Minstens elf meter in elk geval. Dat deed hij zo goed dat hij de Rabo PinPin Penaltybokaal veroverde.

De trots die hij op de foto uitstraalt, moet ook onze sponsor Rabobank Tilburg en omstreken goed doen. Zij nodigden eerder dit seizoen een team van Quiet-kids uit om mee te doen aan een van de voorronden. Mike werd ingeloot en schoot vervolgens tijdens de rust van Willem II -Utrecht vijf keer keihard raak. Ook de halve finale doorstond hij, zodat hij afgelopen zondag mocht aantreden in de finale. In de rust van Willem II’s laatste thuiswedstrijd tegen Emmen liet Mike de keeper wederom vijf hoeken en gaten zien. Tot enthousiasme van zijn ouders Carina en Marco: “Zó leuk dat dit via Quiet mogelijk is gemaakt. Mike kreeg ook nog een seizoenskaart voor Willem II, helemaal geweldig.”

Talentscouts van buiten Quiet kunnen Mike observeren op de velden van FC Tilburg, waar hij in de JO13-1 speelt als… keeper.

Het bericht Quiet-talent scoort bij Willem II verscheen eerst op Quiet.

Quiet-talent scoort bij Willem II

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV