Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Quiet Rotterdam ontvangt donatie van Rabobank Rotterdam

Op woensdag 14 november 2018, heeft het sectorteam Haven & logistiek van Rabobank Rotterdam een cheque overhandigd aan Goof van den Heuvel, projectleider van Quiet Rotterdam.
Medewerkers van Rabobank Rotterdam hebben in 2018 de kans gekregen om per persoon € 605,- vanuit het RabobankRotterdamFonds te besteden aan een maatschappelijk initiatief in Rotterdam. Dit in het kader van “samen de stad sterker maken”.

Het team besloot de krachten te bundelen, zodat er een mooi bedrag van € 4840,- kon worden toegekend. Bij Rotterdamse relaties van de Rabobank werd een verzoek gedaan om met ideeën te komen voor projecten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Nedcargo heeft hieraan snel gehoor gegeven en heeft Quiet Rotterdam voorgedragen.

Met de bijdrage vanuit het RabobankRotterdamFonds is de financiële fundering van Quiet Rotterdam sterker geworden en kunnen we in 2019 met volle kracht doorgaan met armoedeverzachting, empowerment en bewustwording.
Caty Beuman, Sandra van Paassen, Michel den Breejen, Arno Bruinenberg, Sander ter Haar, Thomas Wortelboer, Martin Vermaas en Sonja Smits van de Rabobank, dank voor de gulle gift. Nancy Goossens van NedCargo, dank voor de voordracht!

Het bericht Quiet Rotterdam ontvangt donatie van Rabobank Rotterdam verscheen eerst op Quiet.

Quiet Rotterdam ontvangt donatie van Rabobank Rotterdam

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Natuur, Milieu en Dieren
fondsen.org

Vlees is de hete aardappel

Veel dieren-, milieu- en gezondheidsorganisaties zaten vorige week vol verwachting klaar. Er waren al persberichten geschreven die juichend spraken over een doorbraak in Europa. Daar

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV