Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Publiek-private samenwerking voor gezond stedelijk leven

Eerste webinar uit een reeks

Door de maatregelen tegen het nieuwe corona-virus was het een virtuele aftrap, tijdens een goed bezocht webinar. Zo’n 180 deelnemers zagen hoe Erik Gerritsen (Secretaris Generaal van het ministerie van VWSMinisterie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ) zijn enthousiasme over het initiatief onder woorden bracht in een videoboodschap. De initiatiefnemers gaven achtergrondinformatie over het samenwerkingsverband en keken vooruit naar de rest van de reeks van webinars. Die zullen inzicht gaan geven in projecten en mogelijkheden voor samenwerking. Veel deelnemers deelden al spontaan hun ideeën in de chatruimte en wisselden gegevens uit.

Groeiend platform

Het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, Universiteit Utrecht en Economic Board Utrecht zijn de initiatiefnemers van dit platform. Intussen hebben zich verschillende partners aangesloten: provincie Utrecht, gemeente Amersfoort, Future City Foundation, Mecanoo, UMCUniversitair Medisch Centrum Utrecht, Hogeschool Utrecht, Civity en Urban Sync. Ook andere publieke en private organisaties in Nederland kunnen zich aansluiten en/of gebruik maken van de data en kennis binnen het platform. Kijk op de website datakennishubgsl.nl voor de mogelijkheden.

Webinar terugkijken of aanmelden voor komende webinars

Je kunt het webinar van 14 mei binnenkort terugkijken op de website van de Data- en kennishub Gezond Stedelijk Leven. Daar kun je je ook aanmelden voor een van de volgende webinars. De eerstvolgende is op 28 mei en gaat over ’real time’ monitoring. Je leert dan wat er technisch en inhoudelijk komt kijken bij ‘real time’ meten met sensoren en hoe je dat samen met verschillende partijen kunt oppakken.
 

Publiek-private samenwerking voor gezond stedelijk leven

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

RIVM
fondsen.org

COVID-19 in verpleeghuizen

Het aantal verpleeghuisbewoners met COVID-19 dat overlijdt, blijft stabiel hoog. Verpleeghuizen laten bewoners en zorgmedewerkers testen wanneer er een verdenking is op een COVID-19.Sommige meldingen

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV