OVER FONDSEN.ORG

Fondsen.org is sinds 1996 het platform met alles over Goede Doelen. Onze organisatie is opgericht vanuit een coöperatieve gedachten in samenwerking met de goede doelen.

Aangezien in 1996 platformen als startpagina.nl en zoekmachines zoals Google nog niet bestonden, was er destijds behoefte aan een algemene portal waar de consument terecht kon voor informatie over Goede Doelen. Hieruit is de eerste versie van de webportal Fondsen.org ontstaan. In deze periode is ook de ondertitel ‘Alles over Goede Doelen’ ontstaan, welke nog steeds door ons met trots wordt gevoerd.

Anno 2020 bieden wij via onze website Fondsen.org consumenten en mensen uit de charitatieve sector een overzicht van het nieuws en de nieuwste vacatures uit de wereld van de Goede Doelen.

Daarnaast bieden wij via onze platformen oplossingen voor Goede Doelen op het gebied van fundraising en het werven van medewerkers en vrijwilligers.

HEEFT U EEN VRAAG VOOR ONS?

informatie@fondsen.org
085 2007072
085 2007072

Daarnaast bieden wij via onze platformen oplossingen voor Goede Doelen op het gebied van fundraising en het werven van medewerkers en vrijwilligers. Wij bieden hierbij zowel losse producten als abonnementen. Een overzicht van de mogelijkheden voor het plaatsen van vacatures vindt u op deze pagina.

Ook bieden wij abonnementen waarmee u bijvoorbeeld onbeperkt vacatures kan plaatsen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de jaarlijkse som van baten van uw Goede Doel. Voor de mogelijkheden van een abonnement of overige vragen, komen graag met u in contact.

Bent u op zoek naar onze algemene voorwaarden of privacybeleid? Meer informatie vindt u onder de volgende links:
 

Fondsen.org is sinds 1996 het platform met alles over Goede Doelen. Onze organisatie is opgericht vanuit een coöperatieve gedachten in samenwerking met de goede doelen. Via onze website Fondsen.org bieden wij consumenten en mensen uit de charitatieve sector een overzicht van het nieuws en de nieuwste vacatures uit de wereld van de Goede Doelen.
 
Heeft u een vraag of wil u in contact komen met ons? Wij horen graag van u!
 
Bent u op zoek naar onze algemene voorwaarden of privacybeleid? Meer informatie vindt u onder de volgende links:
 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV