Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Open dag in Bedum

Regelmatig bewegen is goed voor een mens, maar niet voor iedereen even gemakkelijk. Mensen met een ernstig verstandelijke en meervoudige beperking (EMB) moeten extra ondersteund worden. Daarom bieden we in ons bewegingsgebouw in Bedum, met onder andere een zwembad, een bewegingsprogramma aan. 

Tijdens deze open dag staan materialen klaar om bewegen te stimuleren. Bewegingsagogen en begeleiders van ’s Heeren Loo laten zien hoe we met behulp van innovatieve middelen bewegen met cliënten en plezier maken. Je kunt ook zelf meedoen! 

Gezonde proeverij

Er is een gezonde proeverij van hapjes, gemaakt door onze Bikkels – een dagbestedingsgroep. Wil je graag werken in de zorg? Er is een recruiter aanwezig om vragen over werken bij ’s Heeren Loo te beantwoorden

Kom langs!

Iedereen is welkom op de open dag. Kom dus vooral een kijkje nemen op zaterdag 21 maart, 11.00-14.00 uur.

Open dag in Bedum

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV