Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Opbrengst extra editie Serious Request naar corona-hulpverlening Rode Kruis

Nederlandse Rode Kruis

3FM en het Rode Kruis zamelen met 3FM Serious Request: Never Walk Alone geld in voor corona-hulpverlening.  

NPO 3FM en het Rode Kruis slaan de handen ineen voor 3FM Serious Request: Never Walk Alone. Deze extra editie van Serious Request is in het leven geroepen om geld in te zamelen voor hulpverlening tijdens de huidige corona-pandemie. Van maandag 13 april tot en met zaterdag 18 april kunnen 3FM-luisteraars geld doneren wanneer ze een liedje aanvragen voor bijvoorbeeld iemand die ziek is, thuis werkt of helden uit de zorg.

Anders dan anders

Anders dan bij de reguliere Serious Request waarbij de dj’s door Nederland lopen om geld op te halen, blijven ze – het team bestaat uit Sander Hoogendoorn, Timur Perlin, Eva Koreman en Frank van der Lende – dit keer vanwege de coronamaatregelen in de studio.

Wat Rode Kruis doet

Het Rode Kruis helpt momenteel bij diverse zorginstellingen en voedselbanken en zamelt beschermingsmiddelen in zodat zorgpersoneel veilig kan blijven werken. Het biedt daarnaast hulp aan mensen die in quarantaine zitten of alleen wonen.

Opbrengst extra editie Serious Request naar corona-hulpverlening Rode Kruis

Nederlandse Rode Kruis

Mensen in nood
Anna van Saksenlaan 50, Den Haag, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV