Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Onze collecte wordt anders, maar gaat veilig door!

Wij blijven ons inzetten voor de 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte. Voor hen willen we er zijn. Wij gaan ervoor dat niemand meer pijn, angst, schaamte of onzekerheid hoeft te voelen vanwege spijsverteringsziekten. Bovendien speelt de spijsvertering een cruciale rol voor een goed afweersysteem en dat verdient iedereen om te weten. Wij zijn daarom heel dankbaar en trots op alle collectevrijwilligers die ons hierbij willen helpen.

Veilig collecteren. Wat betekent dat?

We hebben samen met andere fondsen een aanpak afgestemd waarop collectevrijwilligers ,ook in deze tijd, met een gerust hart veilig kunnen collecteren. En wel als volgt. Dit jaar collecteert de MLDS met een kartonnen collectebus waarop een grote QR-code staat afgebeeld. Er kan mobiel gedoneerd worden door de QR-code te scannen op de collectebus. Deze code kan door de gever vanaf een afstand gescand worden, waardoor de richtlijn van 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft. Kwetsbare groepen en 70-plussers beschermen we door ze niet te laten collecteren. Ook worden contante donaties niet geaccepteerd. De gewone collectebus, zoals we die kennen, wordt dit jaar dus niet gebruikt.

We hebben richtlijnen opgesteld waarin je kunt teruglezen hoe wij op een veilige manier gaan collecteren. Zowel de gezondheid van de collectevrijwilliger als de gever staat voorop.

Onze collecte wordt anders, maar gaat veilig door!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV